Galatasaray'da derbi öncesi flaş Mauro Icardi kararı

Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında derbiye çıkmaya hazırlanan Galatasaray'da, yıldız oyuncu Mauro Icardi için karar alındı.

Galatasaray'da derbi öncesi flaş Mauro Icardi kararı
17 Ocak 2024 - 14:53 - Güncelleme: 19 Ocak 2024 - 00:28
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında Trabzonspor ile kritik bir derbiye çıkmaya hazırlanırken, yıldız oyuncu Mauro Icardi'nin durumu ise netleşmeye başladı.

Bir süredir sakatlığı nedeniyle formasından uzak kalan Mauro Icardi için Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk kararını vermeye hazırlanıyor. Mauro Icardi, son kontrollerinin ardından Trabzonspor ile oynanacak derbide kendisi için özel hazırlanacak maskeyle sahadaki yerini alacak. 

Okan Buruk, kupadaki Ümraniyespor maçının ardından temkinli konuşsa da yıldız oyuncuya 11'de şans vermek istiyor. Buruk maçın ardından ''Icardi'nin gözündeki kırık ve ayağındaki sakatlıkla birlikte program çizdik, dinlenme süresi verdik. Antrenmanları başladı. Bundan sonraki süreçte hazırlayacağız, hem fiziksel hem ayağındaki yüzündeki sakatlıkla ilgili doktor görüşlerini söyleyecek. İnanıyorum ki en kısa zamanda tekrar bizimle olacak. Olumlu ve pozitif döndü'' ifadelerini kullanmıştı.

Bu sezon Galatasaray formasıyla 17 gole imza atan Mauro Icardi, böylece yaklaşık 1 ay aradan sonra sahalara dönmüş olacak.

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 21. haftasında 21 Ocak Pazar günü deplasmanda Trabzonspor ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım geride kalan 20 haftada topladığı 48 puanla Trendyol Süper Lig'de ikinci sırada yer alıyor.

Deplasmanda hedef 3 puan

Ligde oynadığı son 2 deplasman maçında da sahadan beraberlikle ayrılan Okan Buruk'un öğrencileri, Trabzonspor karşısında 3 puan alarak, deplasmandaki kötü gidişi sonlandırmak istiyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum