Fenerbahçe Eskişehirspor'la oynuyor

7 Nisan Pazar günü Ankara Eryaman Stadı'nda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip maç ritmini kaybetmemek için Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor bugün (28 Mart Perşembe) Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir hazırlık maçı yapacak. 18:00'de başlayacak karşılaşma Fenerbahçe'nin Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

Fenerbahçe Eskişehirspor'la oynuyor
28 Mart 2019 - 14:14 - Güncelleme: 28 Mart 2019 - 16:09

A Milli Takımımız'ın Arnavutluk ve Moldova karşılaşmaları ve 31 Mart Yerel Seçimleri nedeniyle Süper Lig'e verilen 3 haftalık ara nedeniyle haftayı maç yapmadan geçiren Fenerbahçe hazırlıklarını sürdürüyor.

Spor Toto Süper Lig'in 27. Haftası'nda 7 Nisan Pazar günü deplasmanda MKE Ankaragücü ile karşılaşacak olan sarı-lacivertli ekip maç ritmini kaybetmemek için Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Eskişehirspor bugün (28 Mart Perşembe) Samandıra Can Bartu Tesisleri'nde bir hazırlık maçı yapacak. 18:00'de başlayacak karşılaşma Fenerbahçe'nin Youtube kanalından naklen yayınlanacak.

Milli Takımlar'da görev yapan Hasan Ali Kaldırım, Berke Özer, Andre Ayew, Eljif Elmas, Miha Zajc ve Mauricio Isla'nın katılmasının beklenmediği bu sınavda Ersun Yanal'ın özellikle ligde çok şans bulamayan Berke, Ferdi, Şener, Jailson gibi oyunculara şans vermesi bekleniyor.

Uzun süredir Yanal tarafından kadroya alınmayan Islam Slimani'nin bu maçta yer alıp almayacağı ise bilinmiyor.

Fenerbahçe'de Mehmet Topal, Erten Ersu ve Tolga Ciğerci'nin tedavileri ise sürüyor.

MKE ANKARAGÜCÜ FENERBAHÇE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

MAÇLA İLGİLİ DETAYLAR, SAKATLAR CEZALILAR.. İKİ TAKIM ARASINDAKİ TARİHİ BİLGİLER...

YORUMLAR

  • 0 Yorum