Fenerbahçe Gabriel Barbosa'yı bekliyor

Bu sezon ileri uçtaki isimlerden istediği verimi alamayan Fenerbahçe, Aykut Kocaman ile beraber farklı bir yapılanmaya gidecek.

Fenerbahçe Gabriel Barbosa'yı bekliyor
06 Haziran 2017 - 12:17 - Güncelleme: 06 Haziran 2017 - 12:19

Mehmet Ekici ve Valbuena ile birlikte orta sahaya takviyeler yapan Fenerbahçe, orta sahanın yanı sıra forvet için de çalışmalarını sürdürüyor.

Inter’den Gabriel Barbosa’yı takibine alan Fenerbahçe, oyuncu için ilk girişimlerde bulundu. Kiralık olarak takıma kazandırılmak istenilen Gabigol, süre alabileceği bir takımda oynamaya sıcak bakıyor.

Inter, oyuncuyu İtalya dışından bir kulübe kiralık olarak göndermek istiyor. Gabriel için Arsenal, Liverpool ve Newcastle gibi takımların da devrede olduğu bilinse de Fenerbahçe’nin Inter’e ilettiği teklif oyuncu için en iyi teklif konumunda.

INTER KİRALAMAYA YAKIN

Inter, her ne kadar oyuncunun hakları konusunda söz sahibi olsa da Gabriel Barbosa transferin rotasını belirleyecek. Oyuncunun, “Beni direkt 11 oynayabileceğim bir takıma gönderin.  Gelişimimi tamamlamak istiyorum. O yüzden kulüp çok önemli” ifadelerini kullanması, transferde sarı-lacivertlileri işaret etti.

Inter’in olumlu cevap vermesi durumunda Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya transferi imzaya dökmek için Milano’ya gidecek.

Gabriel Barbosa bu sezon Serie A’da 9 maça çıktı. 111 dakika süre alan genç oyuncu 1 gol attı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum