Fenerbahçe haberleri Doumbia'ya yaradı

Adı Sarı-Lacivertliler ile anılan Seydou Doumbia, milli takım formasıyla iki gol atsa da galibiyet için yeterli olmadı.

Fenerbahçe haberleri Doumbia'ya yaradı
11 Haziran 2017 - 10:38

2019 Afrika Uluslar Kupası Elemeleri H Grubu'nda yer alan Fildişi Sahili, iki kez öne geçtiği karşılaşmada Gine'ye iç sahada 3-2 mağlup oldu. Ev sahibinde iki gol de Fenerbahçe'nin hedefindeki Seydou Doumbia'dan geldi. 

Mücadelede perdeyi açan isim 14. dakikada Seydou Doumbia olurken 32'de Sadio Diallo misafir ekip adına eşitlik sayısını kaydetti ve ilk yarı 1-1 sona erdi. 

62. dakikada Seydou Doumbia ile bir kez daha öne geçen Fildişi, sadece üç dakika sonra Francois Kamano'nun golüne engel olamadı ve mücadelede bir kez daha skor eşitlendi. 79'da sahne alan Naby Keita ise attığı golle Gine'yi maçta ilk kez öne geçirdi ve misafir ekip sahadan 3-2 galip ayrıldı. 

DOUMBIA YETMEDİ

Milli takım formasıyla en son 2015'te Fas ile oynanan hazırlık maçında fileleri havalandıran Doumbia, iki yıl içerisinde üçüncü kez giydiği formayla ilk golünü kaydetti ve Fildişi Sahili adına 29. maçında 5. kez ağları sarstı. 

LİGİ ÇOK FORMDA TAMAMLADI

İsviçre Ligi'nde Basel forması giyen Doumbia, son 4 maçta 6 gol atmayı başarmıştı. 29 yaşındaki forvet bu sezon çıktığı 34 maçta 21 kez ağları sarstı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum