Çok istedik ama komşuluk beklentisini karşılayamadık

“Trabzon ile Rize’nin arasına kimse girmemeli. Empati yaptığımızda onların son maçta bizden iyi bir sonuç bekleme hakları tabii ki vardı.‬ Biz bu beklentiyi, komşuluk beklentisini tüm çabalarımıza rağmen karşılayamadık, çok üzüntülüyüz.”

Çok istedik ama komşuluk beklentisini karşılayamadık
11 Haziran 2017 - 10:47

Trabzonspor Başkanı Muharrem Usta, Spor Toto Süper Lig’in son haftasında aldıkları Bursaspor yenilgisi ile Çaykur Rizespor’un küme düşmesi karşısında üzüntülü olduklarını söyledi.

Usta, “Şanssızlığımız, küme düşecek takımı belirleme maçının Trabzonspor'a denk gelmesi” derken şöyle devam etti:

“Maalesef bu durum bizim adımıza büyük bir talihsizlik oldu. Çaykur Rizespor kümede kalsaydı iki şehir arasında uzun yıllara dayanan sorunun da çözüleceğini biliyorduk. Bunu keşke başarabilseydik ama inanın tüm çabalarımıza rağmen olmadı.

Empati yaptığımızda onların son maçta bizden iyi bir sonuç bekleme hakları tabii ki vardı. Biz bu beklentiyi, komşuluk beklentisini tüm çabalarımıza rağmen karşılayamadık. Herkes emin olsun ki çok istedik ancak olmadı, bunun adı futbol. Sonucun böyle olmasını ve var olan sorunun derinleşmesini ister miydik?

“TÜM GAYRETİMİZE RAĞMEN…”

Başta Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı Sayın Metin Kalkavan ve yönetim kurulu üyeleri olmak üzere tüm Rizespor taraftarlarının beklentilerini tüm gayretimize rağmen elimizde olmayan nedenlerle karşılayamamanın üzüntüsü içindeyiz.

Trabzon ile Rize arasına kimse girmemeli. Sorumluluk sahibi herkesi sağduyuya davet ediyoruz. Yıkmak kolay ama onarmak zordur. Bizler zor olanı başarmak zorundayız. Kardeşliğe her zamandan daha çok ihtiyacımız olduğu bu günlerde sorumluluk sahibi olarak davranmamız kaçınılmaz bir gerçektir. Bizler sorunlardan beslenerek dargınlık ve kırgınlıkları körükleyen değil, var olan sorunları çözebilen tarzda yolları yürüyün bireyler olmalıyız.”

Ligin son haftasına Çaykur Rizespor 33, Bursaspor 35 puanda girmiş, Rize ekibi Aytemiz Alanyaspor’u 1-0 yenerek puanını 36’ya çıkarmasına rağmen Trabzonspor’un Bursaspor’a 2-1’lik skorla mağlup olmasıyla küme düşmüştü.

YORUMLAR

  • 0 Yorum