Fenerbahçe iki yeni transferi açıkladı

Sarı-lacivertliler, yeni sezon öncesined erkek voleybol takımına Polonya’nın Skra Belchatow takımından Ukraynalı Jurij Gladyr ve Maliye Piyango’nun smaçörü İzzet Ünver’i transfer ettiğini duyurdu.

Fenerbahçe iki yeni transferi açıkladı
16 Haziran 2017 - 15:09

Fenerbahçe Kulübü, erkek voleybol takımının yeni sezon kadrosu için çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-lacivertliler bugün iki yeni transferi açıkladı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, İzzet Ünver ve Juric Gladyr’in Fenerbahçe’ye transfer oldukları bildirildi.

Polonya’nın Skra Belchatow takımından transfer edilen Ukraynalı Jurij Gladyr için yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

“Yeni sezon yapılanması kapsamında Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, Skra Belchatow takımında orta oyuncu olarak oynayan 8 Temmuz 1984  doğumlu Jurij Gladyr ile anlaşma sağlamıştır. Jurij Gladyr’a kulübümüze hoş geldin diyor, yarıştığı her kulvarda “şampiyonluk” hedefleyen Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızda başarılar diliyoruz.”

Fenerbahçe, İzzet Ünver’in transferi için de şu açıklamayı yaptı:

“Yeni sezon yapılanması kapsamında Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımız, daha önce de formamızı giyen ve altyapımızdan yetişen, son olarak Maliye Piyango takımında smaçör olarak oynayan 1 Ocak 1992 doğumlu İzzet Ünver ile anlaşma sağlamıştır. İzzet Ünver’e kulübümüze tekrar hoş geldin diyor, yarıştığı her kulvarda “şampiyonluk” hedefleyen Fenerbahçe Erkek Voleybol Takımımızda başarılar diliyoruz.”

YORUMLAR

  • 0 Yorum