Volkan Şen'den ayrılık sinyali

Fenerbahçe’nin Valbuena ve Dirar transferlerinin ardından gözden düşen Volkan Şen, menajerine “kulüp bul” çağrısı yaptı. Oyuncu, gelecek sezon için ayrılık sinyalleri verdi.

Volkan Şen'den ayrılık sinyali
16 Haziran 2017 - 15:07

Gelecek sezon Aykut Kocaman yönetiminde yeni bir yapılanma içerisine giren Fenerbahçe, transferde hareketli günler geçiriyor.

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena ve Nabil Dirar’ın ardından çalışmalarını sürdüren Fenerbahçe, mevcut kadrodaki oyuncuların ayrılmasına da sıcak bakıyor.

Fenerbahçe’ye 2015 yılında Bursaspor’dan 2.5 milyon euro bonservisle dahil olan Volkan Şen, geçirdiği iki sezonda beklentilerin altında kaldı. Bu sezon Fenerbahçe formasıyla 1405 dakika süre alan Şen, 4 asist yapabildi.

Gösterdiği performansla kredisini tüketen Volkan Şen için Fenerbahçe, ayrılığa sıcak bakıyor. Kariyeri için yurt dışı hedefleri yapan Volkan Şen için Sivasspor yakın temasta. Menajerine yurt dışı için direktif veren oyuncu, Amerika veya İspanya’da kariyerini sürdürmek istiyor.


OTYAKMAZ AÇIKLADI

Volkan Şen’i takip ettiklerini belirten Sivasspor’un başkanı Mecnun Otyakmaz, “Volkan Şen'le ilgili Fenerbahçe ile görüştük. Fenerbahçe tarafıyla sıkıntı yaşayacağımızı düşünmüyorum. Volkan Şen'in menajeriyle görüşme yaptık ama oyuncunun yurt dışında oynamak istediğini bize iletti" ifadelerini kullanarak transferin rengini belli etti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum