Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında nefes kesen düello

İki ezeli rakip, Jeremain Lens’ten sonra Vincent Aboubakar için mücadele ediyor. Fenerbahçe’nin Kamerunlu golcüye talip olmasının ardından Beşiktaş yönetimi Porto’ya sunduğu teklifi yükseltti.

Fenerbahçe ile Beşiktaş arasında nefes kesen düello
02 Haziran 2017 - 10:45

Transfer çalışmalarını sürdüren ezeli rakipler Fenerbahçe ve Beşiktaş, Jeremain Lens’ten sonra Vincent Aboubakar için karşı karşıya! Fenerbahçe’de bu sezon kiralık olarak oynayan ve bonservisi Sunderland Kulübü’nde bulunan Jeremain Lens’e Beşiktaş’ın talip olmasının ardından, siyah-beyazlıların Kamerunlu golcüsü Aboubakar için Fenerbahçe devreye girmişti.

Lens gibi bu sezon kiralık oynayan ve Beşiktaş’a 37 maçta 18 gol, 4 asistlik performansıyla büyük katkı yapan Aboubakar’ın bonservisi Portekiz’in Porto Kulübü’nde bulunuyor. Sezon başında imzalanan sözleşmeye göre Beşiktaş, 10 milyon Euro’luk bonservis bedeli ile satın alma opsiyonuna sahip olduğu Kamerunlu yıldız için fiyat düşürmek için uğraşıyordu.

ORMAN YENİ TEKLİFLE GİTTİ

Ancak devreye Fenerbahçe girince, siyah-beyazlıların çabaları sonuçsuz kalmıştı. Sarı-lacivertliler, Portekiz kulübünün yönetimiyle temasa geçip transfer için zemin yoklamaya çalışırken, Beşiktaş da başkan Fikret Orman’la ikinci Porto seferine çıktı.

Daha önce Porto Kulübü’ne 4-5 milyon Euro aralığında bonservis bedeli sunan Beşiktaş, bu kez teklifini 6 milyon Euro’ya kadar çıkardı, ayrıca Aboubakar’ın bir sonraki satışından da Porto’ya yüzde 30’luk pay teklif etti. Porto yönetimi bu teklife karşılık Beşiktaş’tan süre isterken Fenerbahçe yönetiminin karşı hamlesi merak konusu.
Kaynak: Fanatik

YORUMLAR

  • 0 Yorum