Fenerbahçe Kameni'yi yarın getiriyor

Sarı-lacivertlilerin her konuda anlaşmaya vardığı Kamerunlu kaleci yarın İstanbul’a gelip, kendini Fenerbahçe’ye bağlayan sözleşmeye imza atacak.

Fenerbahçe Kameni'yi yarın getiriyor
03 Temmuz 2017 - 15:53 - Güncelleme: 03 Temmuz 2017 - 16:21

Fenerbahçe'nin anlaşmaya vardığı Carlos Kameni yarın İstanbul'a geliyor. Yeni sezon için kadrosunu takviye etmeye devam eden Fenerbahçe, Mehmet Ekici, Velbuena ve Nabil Dirar’dan sonra şimdi de 4. transferini yapıyor. 

Karaya, İspanya’nın Malaga takımının kalecisi Carlos Kameni ile her konuda anlaşma sağladı. NTV Spor’un haberine göre yarın İstanbul’a gelecek olan Kamerunlu kalecinin resmi sözleşmeye imza atacağı iddia edildi.  

Fenerbahçe için sağlık kontrollerinden geçecek 33 yaşındaki file bekçisinin, sonrasında resmi sözleşmeye imza atacağı ifade edildi.  

Uzun süredir oyuncuyla görüşmelerini yürüten sarı-lacivertliler, Carlos Kameni ile 2+1 yıllık anlaşma sağlamıştı.  

Uzun zamandır Volkan Demirel’in yanına bir kaleci almayı hedefleyen sarı-lacivertlilerde daha önce David Ospina, Alireza Beiranvand, Harun Tekin gibi isimler gündeme gelmişti. 

GİTTİĞİ YERDE KALIYOR

Fransa'nın Le Havre takımında 2000-2001 sezonunda profesyonel futbola başlayan Carlos Idris Kameni yarım sezon Saint Etienne'de kiralık olarak oynadıktan sonra 2004-2005 sezonunda La Liga ekiplerinden Espanyol'a transfer olmuştu.

Espanyol'da istikrarlı olarak foynadığı 8 sezonun ardından yine La Liga'nın orta sıra ekiplerinden Malga ile anlaşan Kamerunlu kaleci 2012 yılından bu yana mavi-beyazlı takımın formasını giyiyordu.

8.YABANCI KALECİ OLACAK

Carlos Kameni; Radovic, Datcu, İvançeciç, Lukovcan, Schumacher, Enke ve Fabiano'nun ardından Fenerbahçe tarihindeki 8. yabancı kaleci olacak.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum