John Terry artık bir alt ligde

Chelsea'nin efsanevi ismi John Terry 1997'da ayak bastığı kulüpten 20 yıl sonra ayrıldı. Ünlü yıldızın yeni kulübü Championship'te mücadele edecek Aston Villa oldu.

John Terry artık bir alt ligde
03 Temmuz 2017 - 15:46

Premier Ligi şampiyon olarak tamamlayan Chelsea'nin efsane oyuncusu John Terry sözleşmesinin bitimiyle birlikte Championship takımlarından Aston Villa'ya transfer oldu.

İngiltere Milli Takımı'nda da 78 kez forma giyen 36 yaşındaki Terry ile Aston Villa arasında 1 sezonluk sözleşme imzalandı.

Özellikle hava toplarındaki başarısıyla tanınan Terry 1997 yılında başladığı Chelsea kariyerine, 2000-2001 sezonunda kiralık gittiği Nottingham Forest için kısa bir süre ara vermiş, onun dışında aralıksız mavi-beyazlı takımın formasını giymişti.

Ünlü oyuncu; Chelsea ile Premier Lig'de 5 şampiyonluk yaşadı. 5 kez FA Cup'ı, 3 kez Lig Kupası'nı, 2 kez Community Shield'i kazanan John Terry'nin Chelsea ile 1 Şampiyonlar Ligi, 1 de UEFA Avrupa Ligi şamipyonluğu bulunuyor.

ÇİNLİ BAŞKANDAN SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMI

Aston Villa'nın Çinli başkanı Tony Xia, John Terry'nin transferini Twitter'dan "Hoşgeldin" sözüyle duyurdu.

Kulüp ise yöneticiler arasında Whatsupp'ta geçen konuşmaları yayınlayarak ünlü yıldızın aston villa'lı olduğunu anons etti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum