Fenerbahçe - Kayserispor muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun beşinci haftasında Kayserispor ile karşı karşıya gelecek. 

Fenerbahçe - Kayserispor muhtemel 11'ler
03 Eylül 2022 - 01:00 - Güncelleme: 03 Eylül 2022 - 01:02
Süper Lig'de 2022-2023 sezonunun beşinci haftasında Fenerbahçe ile Kayserispor kozlarını paylaşacak.

Ülker Stadyumu'nda saat 21:45'ta oynanacak mücadele beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak. Maçı Ali Palabıyık yönetecek.

Fenerbahçe - Kayserispor Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay; Osayi, Luan Peres, Szalai, Alioski; Zajc, Crespo, Arda Güler, Emre Mor; King, Rossi

Kayserispor: Bilal, Hosseini, Kolovetsios, Carole, Campanharo, Onur, Cardoso, Ramazan, Thiam, Mane, İlhan

Eskişehir'de seri bitti

Fenerbahçe, ilk maçta 0-0 berabere kaldığı Dinamo Kiev'e evinde 2-1 mağlup oldu ve Şampiyonlar Ligi elemelerine veda etti. Oyun anlamında rakiplerine daha üstün olmalarına karşın 10 kişi kalınması ve basit hatalar, sarı-lacivertlileri UEFA Avrupa Ligi yoluna götürdü. Slovacko karşısında üstün bir oyun sergileyen sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrılan Fenerbahçe'nin lige nasıl bir başkangıç yapacağı merak ediliyordu. Jesus'un tercihlerinin tartışıldığı maçta Ümraniyespor ile 3-3 berabere kaldılar. Hafta arası ise Slovacko'yu 1-1'lik eşitlikle elediler.

Kasımpaşa maçıyla farklı bir kimliğe bürünen Fenerbahçe, Kasımpaşa'yı üstün bir oyunla 6-0 gibi net bir skorla mağlup etti. Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında da Austria Wien'i rahat bir şekilde yenmeyi başardılar. Ligde de zorlu Adana Demirspor maçında sahadan 4-2'lik galibiyetle ayrılarak iyice morallendiler. Sonrasunda Austria Wien'i bu kez 4 golle mağlup ettiler ve Eskişehir'e fazlasıyla formda gittiler. Ancak uzun süre 10 kişi oynadıkları mücadelede Konyaspor'a 1-0 yenilmekten kurtulamadılar.

Fenerbahçe 5-3 önde

Fenerbahçe ile Kayserispor arasında oynanan son 10 maçta 2 kez beraberlik sonucu çıktı. Sarı-lacivertliler 5 maç kazanırken Kayseri ekibi ise 3 kez sahadan galibiyetle ayrıldılar.

YORUMLAR

  • 0 Yorum