Fenerbahçe - Konyaspor maçının iki kilit ismi

Fenerbahçe ve Konyaspor'un karşılaşacağı maç için iki takımdan da kilit futbolcuları değerlendirdik. Artıları ve eksileri ile işte kilit iki futbolcu...

Fenerbahçe - Konyaspor maçının iki kilit ismi
07 Kasım 2020 - 12:38 - Güncelleme: 07 Kasım 2020 - 12:56
Süper Lig'de Fenerbahçe, galibiyet serisini 5 maça çıkarmak isterken bunun için Konyaspor ile karşılaşacak. Kadıköy'de oynanacak maç öncesi iki takımdan da kilit isimlere bakıyoruz.

Son haftalardaki atak futbolu ile dikkat çeken Fenerbahçe'nin yine benzer bir oyun ortaya koyacağını düşünüyoruz. Sosa'nın olmamasıyla birlikte Pelkas'ın ortaya, Perotti'nin de sol tarafa geçeceğini düşünüyoruz.

Pelkas'ı bekleyen kritik görev

Pelkas, solda oynarken de çoğu zaman ortaya kayıyordu. Şimdi bir de bu pozisyonda izlemek lazım. Onun yaratacağı tehlikeler, atacağı paslar, uzaktan çekeceği şutlar Fenerbahçe adına çok kritik olacak. Konyaspor büyük ihtimalle kapanıp sıkı bir savunma yapacak. Bu katıyı savunmak için Fenerbahçe'nin Pelkas'a çok ihtiyacı olabilir. Sarı lacivertliler adına maçın kilit ismi olarak Pelkas'ı seçtik.

En sevdiği iş hızlı çıkmak

Konyaspor kontra ataklarla tehlike yaratmaya çalışacak gibi gözüküyor. Bunu takımda en iyi yapan futbolcu ise Farouk Miya. Genç futbolcu, geçen sezon da dikkat çeken performanslara imza atmıştı. Bu sene de performansını sürdürüyor. Hızıyla dikkat çekiyor ve Fenerbahçe savunmasının arkasına sarkmaya çalışacaktır. Lemos ve Tisserand'ı bu maçta en çok zorlayabilecek isim Miya olabilir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum