Futboo günün bankoları | 7 Kasım

Futboo olarak 7 Kasım Cumartesi gününün iddaa bankolarını sizler için derledik.

Futboo günün bankoları | 7 Kasım
07 Kasım 2020 - 02:50 - Güncelleme: 08 Kasım 2020 - 02:04
FUTBOO | Futboo olarak 7 Kasım Cumartesi günü 'İddia' bankolarını Premier League ve Bundsliga'dan sizler için değerlendirdik.

7 Kasım Cumartes günü seçtiğimiz maçlar ve günün iki kuponu;
 
West Ham - Fulham
Premier League'de sezonun sürpriz ekiplerinden West Ham United, aldığı puanlarla birçok kişiyi şaşırttı. Her ne kadar Moyes önderliğindeki West Ham 3 maçtır kazanamasa da oynadığı rakiplerinde Tottenham, Manchester City ve Liverpool olduğunu unutmamak gerekir. West Ham böyle üst üste zorlu 3 maçtan sonra Fulham karşısında bize göre galibiyete yakın olan taraf. Fulham ilk galibiyetini geçtiğimiz hafta West Bromwich karşısında aldı. Ancak unutmamak gerekir ki WBA da kadro kalitesiyle ligin iyi ekiplerinden biri değil.  
Futboo tercihi: West Ham kazanır - 1,65
 
Augsburg - Hertha Berlin
Bundesliga'da haftanın gol beklentisi yüksek maçlarından birine konuk oluyoruz. Augsburg sezona galibiyetle başlayıp daha sonra 3 puan alamayan Hertha Berlin'i konuk ediyor. Hertha'nın savunmasında yaşadığı sorunlar çok açık. Augsburg bu tip rakiplere karşı iç sahada gol sorunu yaşamadığı için, Hertha karşısında bir ya da birden fazla gol bulabilir. Hertha da gol yemesine rağmen, gol atabilen bir takım. Cumartesi gününün gol bahisi açısından bizleri üzmeyecek maçlarından olmasını bekliyoruz.
Futboo tercihi: 2,5 Üst - 1,55
 
B. Dortmund - B. Münih
Bundesliga'da haftanın maçında Borussia Dortmund ile Bayern Münih karşı karşıya geliyor. Ligin tepesinde iki takımın da 15 puanı bulunuyor. Hafta arasında Şampiyonlar Ligi maçlarını iki takım da kazandı ve bu kritik maç öncesi moraller iki takımda da yerinde. Zor bir maç olacak. Tabii birçok futbolsever bu karşılaşmada bol gol izlemeyi bekliyor. Haaland, Reus, Sancho, Witsel, Lewandowski, Gnabry, Müller gibi birçok yıldızın sahneye çıkacağı maçta bunu beklemek oldukça doğal. Ancak iki takımın hücum güçleri kadar savunma güçleri de oldukça yüksek. Ve dikkate alınması gereken bir nokta, maç sırasında iki takım da tamamen hücumu düşünmeyecektir. Çünkü iki takım da gol yemeleri durumunda, rakipte bu kadar becerikli ayak varken işlerinin ne kadar zor olacağını biliyor. İki takım kontrollü bir oyun başlangıcını tercih ederse kimse şaşırmasın. Dortmund - Bayern maçının ilk yarısında 1 golden fazla izlemeyebiliriz. Bizim de önerimiz, biraz riskli gibi görünse de bu yönde olacak.
Futboo tercihi: İlk yarı 1,5 Alt - 1,65

Futboo Günün Kuponu 1
West Ham - Fulham | Ev sahibi kazanır - 1,65
Augsburg - Hertha Berlin | 2,5 Üst - 1,55
B. Dortmund - B. Münih | İlk yarı 1,5 Alt - 1,65
Toplam Oran: 4,21
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum