Fenerbahçe maçının iddaa oranları

Fenerbahçe UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Kadıköy'de Twente ile karşılaşmaya hazırlanırken, heyecan da giderek artıyor. iddaa Fenerbahçe - Twente arasındaki iddaa oranlarını da açıkladı.

Fenerbahçe maçının iddaa oranları
21 Ağustos 2023 - 11:49 - Güncelleme: 22 Ağustos 2023 - 15:11
Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi play-off turundaki kritik maçta Twente ile karşı karşıya gelecek. Bu kritik maç öncesinde heyecan yükselirken, iddaa Fenerbahçe - Twente maçının oranlarını da açıkladı.

Önceki turlarda olduğu gibi iddaa bu eşleşmede favori olarak temsilcimiz Fenerbahçe’yi gösterdi.

Yurt dışında 24 Ağustos Perşembe günü Kadıköy’de Twente ile oynanacak maçta Fenerbahçe’nin galibiyetine 1,68 oran verilirken, Twente’nin galibiyet oranı 6,20 oldu. Fenerbaçe - Twente maçında beraberlik oranı ise yaklaşık 4,15 olarak belirlendi. 

Fenerbahçe - Twente maçı iddaa oranları

iddaa ise Fenerbahçe'nin galibiyet oranını 1,41 olarak belirlerken, Hollanda temsilcisi Twente'nin galibiyet oranı 4,82 olarak açıklandı. Fenerbahçe - Twente maçının beraberlik oranı ise 3,65 oldu. Fenerbahçe - Twente maçında 2,5 gol üstü oranı 1,53, 2,5 gol altı oranı ise 1,89 oldu.

Fenerbahçe - Twente maçı ne zaman

Fenerbahçe, Avrupa Konferans Ligi play-off turu ilk maçında Kadıköy'de Twente ile karşılaşacak. Fenerbahçe ile Twente arasındaki bu kritik karşılaşma TSİ 20:00'de başlayacak.

Temsilcimiz, Twente ile oynayacağı iki maç sonunda turu geçmesi halinde UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde grup aşamasına kalmayı başaracak.
 
Fenerbahçe’nin muhtemel 11’i

İrfan Can Eğribayat, Ferdi, Serdar Aziz, Djiku, Oosterwolde, İsmail, Fred, Cengiz, Szymanski, Tadic, Dzeko

Fenerbahçe maçı ne zaman rehberimizden, Fenerbahçe'nin Trendyol Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası ve Avrupa kupalarında oynayacağı maçların detaylı bilgisine ulaşabilirsiniz.

YORUMLAR

  • 0 Yorum