Fenerbahçe, Mauricio Isla'yı resmen duyurdu

Gelecek sezona iddialı bir kadroyla girmenin hedefinde olan Fenerbahçe, Şilili sağ bek Mauricio Isla’yı kadrosuna kattı.

Fenerbahçe, Mauricio Isla'yı resmen duyurdu
21 Temmuz 2017 - 12:16

Transfer sezonunda Mehmet Ekici, Mathieu Valbunea, Nabil Dirar, Carlos Kameni, Eljif Elmas gibi isimlerle kadrosunu güçlendiren Fenerbahçe, Cagliari’den Şilili sağ bek Mauricio Isla’yı renklerine bağladı.

Bugün kulüp tesislerinde oyuncuyla bir araya gelen yöneticiler Hasan Çetinkaya ve Önder Fırat, Şilili oyuncuyu 3 yıllık imza attırdı.

Fenerbahçe, Mauricio Isla transferini resmi internet sitesinden, taraftarlarıyla paylaştı.



TRANSFER SÜRECİ NASIL İŞLEDİ?

Geçtiğimiz sezon Juventus’tan Cagliari’ye 4 milyon euro bonservis bedeli ile transfer olan Mauricio Isla, Cagliari’den ayrılma kararı aldı. Bu kararın ardında Cagliari’nin oyuncunun maaşını ödememe istemesiydi. Juventus oyuncunun maaşı için Cagliari’ye bir miktar ek ödeme yaparken bu sezon yapmayacağını belirtti ve 1.4 milyon euroyu ödemek istemeyen Cagliari, oyuncunun bonservisiyle ayrılmasına izin verdi.

Menajerler vasıtasıyla bu gelişmeden haberdar olan Fenerbahçe, oyuncuya yıllık 1.5 milyon euro önererek 3 yıllık anlaşma sağladı. 19 Temmuz’da İstanbul’a ayak basan Şilili oyuncu, sağlık kontrollerinin ardından sarı-lacivertli ekibe 3 yıllık imza attı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum