PSG'den flaş transfer hamlesi! Alexis Sanchez ile anlaştılar!

Transfer döneminin sessiz ekiplerinden PSG, Arsenal forması giyen Alexis Sanchez ile anlaşma sağladı.

PSG'den flaş transfer hamlesi! Alexis Sanchez ile anlaştılar!
21 Temmuz 2017 - 11:35

Arsenal'daki geleceği yılan hikayesine dönen Alexis Sanchez'in PSG ile anlaştığı iddia edildi. Fransa'dan gelen iddiayı İngiliz basını son dakika olarak verirken, kulüplerin de görüşmelere başlayacağı aktarıldı. 

Kulübe yakınlığıyla bilinen Paris United'ın geçtiği bilgiyi kaynak gösteren İngiliz basınından The Sun gazetesi, PSG'nin Şampiyonlar Ligi'nde forma giymeye devam etmek isteyen Alexis Sanchez ile prensip anlaşmasına vardığını duyurdu.

ARSENAL'DAN AYRILMAK İSTİYORDU

Kontratının bitimine 1 yıl kala İngiliz ekibinin önerdiği yeni sözleşme teklifini kabul etmeyen Şilili forvet için Arsenal da rest çekmiş ve gelecek yıl bedelsiz kaybetme uğruna oyuncuyu kadroda tutacağını açıklamıştı.


50 MİLYON EURO

28 yaşındaki yıldızın transferi için sözleşmesinin bitimine bir yıl kalmasına rağmen pazarlıkların 50 milyon Euro'dan açılacağı belirtildi. Geçtiğimiz sezon şampiyonluğu Monaco'ya kaptıran ve Şampiyonlar Ligi'ne de erken veda eden PSG'nin bu rakamı ödemeye hazır olduğu iddia edildi. 

44 GOLE KATKI VERDİ

Geçtiğimiz sezon Londra ekibinde 51 maça çıkan Sanchez, 30 kez fileleri havalandırırken 14 de asist yaptı. Toplamda 44 gole katkı veren Şilili yıldız, her iki alanda da takımının en iyi ismi oldu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum