Fenerbahçe Maurucio Isla'yı istiyor

Önemli oyuncuları kadrosuna katan Fenerbahçe'de transferde gündeme düşen son isim Şilili savunmacı Mauricio Isla oldu.

Fenerbahçe Maurucio Isla'yı istiyor
16 Temmuz 2017 - 22:51

Mehmet Ekici, Mathieu Valbuena, Nabil Dirar ve Carlos Kameni'yi kadrosuna katan Fenerbahçe, sağ bek transferi için de Mauricio Isla'yı gündemine aldı. Sarı-Lacivertliler'in Cagliari ile Şilili oyuncu için transfer görüşmelerini sürdürdüğü aktarıldı. 

Fenerbahçe muhabiri Onur Tuğrul'un Twitter'dan verdiği bilgilere göre İtalyan ekibi Cagliari ile görüşen Fenerbahçe, aradaki fiyat farkını kapatmak için uğraşıyor. Ayrıca yine Tuğrul'a göre Kanarya'nın bu transferi bitirmesi, isimleri gündemde olan Emre Mor veya Jeremain Lens'in Fenerbahçe'ye gelmesine engel olabilir. 

DIRAR'IN POZİSYONUNU DEĞİŞTİRİR

Kanarya, Isla için transfer çalışmalarını sürdürürken Şilili oyuncunun takıma katılması Monaco'dan transfer edilen Nabil Dirar'ın sağ önde oynayaceğı anlamına geliyor. Buna rağmen daha önce açıklama yapan Faslı oyuncu, sağ bekte daha rahat oynayabileceğini belirtmiş ve otoriteler de Dirar'ın bu bölge için alındığını iddia etmişti. 


KİRALIK OLARAK GELEBİLİR

UEFA ile yaptığı Finansal Fair Play anlaşması sebebiyle satmadan oyuncu alamayan Fenerbahçe'nin anlaşma sağlanması halinde Mauricio Isla'yı kiralık olarak kadrosuna katması bekleniyor. 

JUVENTUS'TAN AYRILDI

Kariyerinin 5 yılını Juventus'ta geçirdikten sonra QPR ve Marsilya'ya kiralanan Isla, geçtiğimiz sezon başında 4 milyon Euro bedelle Cagliari'ye transfer olmuştu. 

7 ASİST YAPTI

Geçtiğimiz sezonu Cagliari formasıyla 35 maça çıkarak tamamlayan 29 yaşındaki oyuncu, 1 gol atarken yaptığı 7 asistle dikkat çekti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum