Göztepe, Zürih'e farklı yenildi

Süper Lig’in yeni takımlarından Göztepe, İsviçre temsilcisi Zürih’e hazırlık maçında farklı mağlup oldu. Yeni sezon hazırlıklarına Avusturya’da devam eden İzmir temsilcisi, Liechtenstein’da İsviçre ekibi Zürih 6-1 gibi farklı şekilde boyun eğdi.

Göztepe, Zürih'e farklı yenildi
16 Temmuz 2017 - 22:59

Yeni sezon çalışmalarına Avusturya’da devam eden Göztepe, ilk hazırlık maçında İsviçre temsilcisi Zürih’e 6-1 mağlup oldu. 

Yeni sezon hazırlıklarını cuma gününden itibaren Avusturya’da sürdüren Göztepe, ilk hazırlık maçında Liechtenstein’da İsviçre ekibi Zürih’le karşılaştı.

Sarı-kırmızılı ekip, Günay Güvenç, Tanju Kayhan, Fethi Özer, Leo, Canberk Dilaver, Segbefia, Ngando, Murat Akın, Halil Akbunar, Tayfur Bingöl ve Jahovic 11’iyle sahaya çıktı. 


5. dakikada Frey’in penaltıdan attığı golle 1-0 geriye düşen İzmir temsilcisi, 17. ve 35. dakikalarda Raphael’in ve 45. dakikada Kone’nin gollerine engel olamadı. 

İlk yarıyı 4-0 geride tamamlayan Göztepe’de 54. dakikada Ngando’nun ceza sahasına yaptığı ortada savunma oyuncularına da çarpan top ağlarla buluştu: 1-4.

Zürih, 83’te Dzengis ve 90. dakikada Raphael’in golleriyle müsabakadan 6-1 galip ayrıldı.

Göztepe’nin yeni oyuncularından Castro’nun yanı sıra Gosso, kaleci Yavuz Aygün ve genç oyuncular Gökay Eser ile Erol Hakan Sepil de müsabakada forma şansı buldu.


Göztepe’nin teknik patronu Tamer Tuna, karşılaşmanın antrenman niteliğinde olduğunu söyledi. Müsabakada hemen hemen geçen senenin kadrosuyla mücadele ettiklerini belirten Tuna, “Skora takılmıyoruz. Önemsediğim şey, oyuncuların gösterdiği performans, iradeleri ve bu yorgun halde bile gösterdikleri mücadeledir” şeklinde açıklamalarda bulundu. 

Bu arada, Avusturya’dan Liechtenstein’a geçen Göztepe kafilesini taşıyan otobüsle ilgili bir sorun nedeniyle ilk gümrük kapısından bu ülkeye giriş yapamayan sarı-kırmızılılar, daha sonra başka bir gümrük kapısına yönlendirildi. Müsabaka da planlanandan yarım saat geç başladı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum