Fenerbahçe Muriqi'nin satış bedelini açıkladı

Fenerbahçe, Vedat Muriqi'nin transferiyle ilgili tüm detayları KAP'a bildirdi. Fenerbahçe'den yapılan açıklamada Muriqi'nin bonservis bedelinin 17,5 milyon euro olduğu belirtildi.

Fenerbahçe Muriqi'nin satış bedelini açıkladı
15 Eylül 2020 - 18:51
Fenerbahçe, Lazio'ya transfer olan Vedat Muriqi'nin transferindeki tüm detayları açıkladı. Fenerbahçe, Muriqi'nin Lazio'ya satışından bonservis bedeli olarak 17,5 milyon euro kazanıldığını açıkladı.

Sarı-lacivertli kulüp aynı zamanda 2,5 milyon euro da bonuslardan kazanacak. Muriqi'nin bir sonraik satışından da Fenerbahçe'ye %5 pay verilecek.

Vedat Muriqi bu transferle Süper Lig tarihinin en yüksek bonservisle satılan 3. oyuncusu oldu.

Fenerbahçe'nin Muriqi için yaptığı KAP açıklaması;

''Sağlık kontrollerinin tamamlanması ile profesyonel futbolcumuz Vedat Muriqi'in İtalyan Kulübü S.S. Lazio'ya, oyuncunun tarafımızla olan sözleşmesinin 17.500.000 Avro net bedelle feshi karşılığında transferi konusunda taraflarca anlaşma sağlanmıştır. 

Transfer bedeline ilaveten, S.S. Lazio kulübünün sportif sonuçlarına bağlı olarak S.S. Lazio, Kulübümüze aşamalı olarak azami net 2.500.000 Avro bonus bedeli ödeyecektir. 

Ayrıca, S.S. Lazio tarafından Futbolcunun ileride diğer bir kulübe transferi halinde S.S. Lazio tarafından elde edilecek transfer bedeline bağlı olarak Kulübümüze %5 bonus bedeli ödeyecektir.

Yatırımcılarımızın bilgisine sunarız.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum