Fenerbahçe'nin 12. transferi açıklandı! 3+1 yıllık...

Wolfsburg, Marcel Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transferinin tamamlandığını açıkladı. Fenerbahçe de yaptığı açıklamayla transferi resmen duyurdu.

Fenerbahçe'nin 12. transferi açıklandı! 3+1 yıllık...
15 Eylül 2020 - 20:51
Bundesliga ekibi Wolfsburg, 27 yaşındaki Tisserand'ın Fenerbahçe'ye transfer olduğunu duyurdu.

Wolfsburg'un açıklamasında "İki kulüp arasında yapılan anlaşma doğrultusunda transferin detayları paylaşılmayacaktır." ifadeleri kullanıldı.

Alman kulübünün duyurusundan sonra Fenerbahçe de resmi açıklamayı yaptı. Sarı-lacivertliler, Tisserand ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı

Tisserand, transferiyle ilgili "Benim için çok özel bir gün. Bir süredir Fenerbahçe'ye gelmek istiyordum. Güzel görüşmeler yaptık, çok hevesliyim, bu takıma katkıda bulunacağıma eminim. Beni bilen bilir, çok hırslıyım. Her maçı kazanmak isterim, o yüzden doğru kulübe geldim. Taraftarları mutllu etmek için bir hedefimiz var, şampiyon olmak ve Şampiyonlar Ligi'ne katılmak. Tisserand'ın bir süredir peşindeydik, girişimlerimiz sonuç verdi. Kolay bir transfer olmadı, başka talipleri de vardı. Hocamızın ve Emre kaptanın belirlediği eksiklerden biriydi. Bu eksikliği doldurmuş olduk." şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum