Fenerbahçe'nin alternatifi Nabil Dirar

Mathieu Valbuena ile her konuda anlaşan sarı-lacivertliler, Lyon Kulübü’nün bonservis bedeli için ısrar etmesi durumunda Monaco’nun Faslı yıldızına yönelecek.

Fenerbahçe'nin alternatifi Nabil Dirar
27 Mayıs 2017 - 11:48

Fenerbahçe’nin uzun süren görüşmeler sonunda her konuda anlaşarak  el sıkıştığı Mathieu Valbuena transferinde Olympique Lyon Kulübü ile bir sorun yaşama ihtimaline karşı alternatifini de hazırladığı öğrenildi.

Fenerbahçe, Lyon ile 2017-2018 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Fransız futbolcuyu bonservis bedeli olmadan renklerine katmak istiyor. Fransız futbolcu ise bu konuda Fenerbahçe ile aynı görüşte değil. Fransız yöneticiler, 33 yaşındaki futbolcunun bonservisini Fenerbahçe’ye vermek için bir miktar para istiyor.

Fenerbahçe’nin Lyon ile bu konuda anlaşamaması durumunda, 10 numara pozisyonunnda oynayan futbolcu için seçeneği bulunuyor.

6 SEZONDUR MONACO’DA

Mathieu Valbuena transferinin gerçekleşememesi durumunda Fenerbahçe, Monaco'nun Faslı futbolcusu Nabil Dirar’a yönelecek.

31 yaşındaki Monacolu orta saha oyuncusu orta sahada her iki kanatta da oynayabiliyor. 6 sezondur Monaco forması giyen Nabil Dirar’ın kulübü ile 1 yıllık daha sözleşmesi olduğu, ancak bonservis bedeli istenmeden ayrılabileceği belirtildi.

Bu sezon 18’i Fransa Ligi Ligue 1 olmak üzere 33 resmi maça çıkan Nabil Dirar, 1 gol atıp 4 asist yaptı. Dirar, Fas A Milli Takımı’nda da 10 maçta forma giydi ve 1 gol kaydetti.
Kaynak: beIN Sports

YORUMLAR

  • 0 Yorum