Fenerbahçe – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda

Süper Lig’in 33. haftasında Fenerbahçe, sahasında Trabzonspor’u ağırlayacak. Ligin bitimine 2 hafta kala Fenerbahçe – Trabzonspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? İşte detaylar…

Fenerbahçe – Trabzonspor maçı saat kaçta hangi kanalda
27 Mayıs 2017 - 11:48

Süper Lig’de ikincilik şansını yitiren Fenerbahçe, ligi üçüncü bitirip UEFA Avrupa Ligi’ne direk katılmanın peşinde. Sahasında oynanacak son karşılaşmada taraftarı önünde Trabzonspor’a karşı üç puan savaşı verecek olan sarı-lacivertlilerde hedef galibiyet.

FENERBAHÇE – TRABZONSPOR SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Fenerbahçe – Trabzonspor 27 Mayıs Cumartesi günü (Bugün) saat 19.00’da Ülker Stadı’nda karşı karşıya gelecekler. Bu önemli karşılaşmada hakem Ali Palabıyık düdük çalacak.

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR MUHTEMEL 11’LER

Fenerbahçe: Volkan Demirel, Hasan Ali, Simon Kjaer, Martin Skrtel, İsmail Köybaşı, Mehmet Topal, Josef de Souza, Aatif, Jeremain Lens, Moussa Sow ve Robin van Persie

Trabzonspor: Onur, Pereira, Uğur, Durica, Mas, Okay, Bero, Olcay, Yusuf, Castillo, NDoye

FENERBAHÇE TRABZONSPOR SAKAT CEZALI

Fenerbahçe’de kart cezalısı olan Alper Potuk, Trabzonspor karşısında forma giyemeyecek. Trabzonspor’da ise Onazi kart engeline takılan bir başka isim. Sakatlığı bulunan Ozan Tufan ve Şener Özbayraklı Trabzonspor karşısında yer almayacaklar.

SEYİRCİ ÖNÜNDE SON MAÇ

Fenerbahçe, 2016/17 sezonunda son kez seyircisi önüne çıkıyor.

Ülker Stadı’nda son 17 yılın en kötü iç saha performansını gösteren sarı-lacivertliler, seyircisi önünde 19 puan yitirdi. Sarı-lacivertlier, ligde Ülker Stadı'nda 8 galibiyet, 5 beraberlik ve 3 yenilgi aldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum