Fenerbahçe'nin derbide 6-0 kazanan 11'i

Ezeli rekabette unutulmayan maçlardan biri de Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı 6-0 mağlup ettiği karşılaşmaydı! Bu unutulmaz maçın, unutulmaz kadrosunu hatırlayalım! İşte Fenerbahçe'nin Galatasaray derbisinde 6-0 kazanan kadrosu...

Fenerbahçe'nin derbide 6-0 kazanan 11'i
08 Nisan 2024 - 14:39 - Güncelleme: 08 Nisan 2024 - 14:43

Galatasaray - Fenerbahçe derbi tarihinin en unutulmaz maçlarından birinde, Fenerbahçe ezeli rakibini 6-0 gibi farklı bir skorla mağlup etmeyi başardı. 

6 Kasım 2002 yılında Kadıköy'de oynanan maçta Fenerbahçe sahadan 6-0'lık galibiyetle ayrılırken, goller Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Serhat Akın (2), Ceyhun Eriş ve Ümit Özat'tan gelmişti.

Werner Lorant'ın çalıştırdığı Fenerbahçe ezeli rakibi karşısında ilk golü 9. dakikada son golü 86. dakikada atmıştı.

Fenerbahçe - Galatasaray 6-0'lık maç kadrosu

Fenerbahçe'nin Galatasaray'ı yendiği unutulmaz 11: Rüştü Reçber, Ümit Özat, Fatih Akyel, Ogün Temizkanoğlu, Samuel Johnson, Yusuf Şimşek, Miroslav Stevic, Serhat Akın, Tuncay Şanlı, Ariel Ortega, Washington

O karşılaşmada Fenerbahçe'de ikinci yarıda oyuna Erman Yıldırım, Ceyhun Eriş ve Ali Güneş dahil olmuştu.

Fenerbahçe'nin derbi tarihindeki en unutulmaz maçlarından biri haline gelen bu karşılaşmanın ardından, her yıl sarı-lacivertli taraftarlar 6 Kasım tarihinde sosyal medyada Fenerbahçe'nin 6-0'lık kadrosu, FB GS 6-0 kadro, Fenerbahçe'nin efsane 6-0 kadrosu şeklinde aramalar yaparak, o tarihi günde sosyal medyada dikkat çekici paylaşımlarda bulunuyor. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum