Galatasaray'ın Kadıköy'deki unutulmaz 11'i

Galatasaray, geçtiğimiz sezon Kadıköy'de 20 yıllık hasreti bitirdi ve sahadan galibiyetle ayrıldı. Peki bu kritik zaferin kadrosunda kimler vardı?

Galatasaray'ın Kadıköy'deki unutulmaz 11'i
06 Şubat 2021 - 02:17
FUTBOO | Dünyanın sayılı derbileri arasında yer alan Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaik rekabette, bazı kadrolar taraftarlar için ayrı bir yere sahip olmuştur. Galatasaray taraftarı için de Kadıköy'de 20 yıl aranın ardından sonra kazanan kadronun yeri ayrı!

Galatasaray, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısındaki Süper Lig maçında Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 mağlup etmeyi başardı. Sarı-kırmızılı takım bu tarihi galibiyetle, Kadıköy'de 20 yıldır süren 'kazanamama' serisini de sonlandırmış oldu. Peki bu kadroda kimler vardı?

Ryan Donk, Radamel Falcao ve Henry Onyekuru'nun Fenerbahçe ağlarını havalandırdığı karşılaşmadaki Galatasaray 11'ine göz atalım.

Galatasaray'ın 20 yıl sonra Kadıköy'de kazanan kadrosu: Muslera, Mariano, Saracchi, Marcao, Donk, Ömer Bayram, Younes Belhanda, Micheal Seri, Sofiane Feghouli, Henry Onyekuru, Radamel Falcao

Galatasaray 3-1 kazandığı maça bu 11 ile başlamıştı. Fatih Terim, ikinci yarıda Ahmet Çalık, Emre Akbaba ve Adem Büyük'ü de oyuna almıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum