Fenerbahçe'nin EuroLeague kupası Ata'nın huzurunda

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım ve EuroLeague şampiyonu basketbolcular, Anıtkabir’i ziyaret etti. Aziz Yıldırım, Anıtkabir Anı Defteri’ne çarpıcı ifadeler yazdı.

Fenerbahçe'nin EuroLeague kupası Ata'nın huzurunda
30 Mayıs 2017 - 17:36 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 17:43

Turkish Airlines EuroLeague şampiyonu Fenerbahçeli basketbolcular, Ankara seferinde Anıtkabir’e giderek ulu önder Mustafa Kemal Atatürk’ü ziyaret etti.

Sarı-lacivertliler başkan Aziz Yıldırım ve yöneticilerle birlikte Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı ziyaret ettikten sonra Anıtkabir’de Ata’nın huzuruna çıktı.

Ziyarette Aziz Yıldırım, Yüksek Divan Kurulu Başkanı Vefa Küçük, Başkanvekili Mithat Yenigün, Genel Sekreter ve Basın Sözcüsü Mahmut Uslu, asbaşkanlar Nihat Özbağı, Ali Yıldırım, Önder Fırat, Ozan Balaban, yönetim kurulu üyeleri Cenk Başak, Selim Sapan ile basketbolcular, teknik ekip, eski futbolcu Rıdvan Dilmen ile Fenerbahçe Ankara Şubesi Başkanı Zeki Tankal ve Şube yöneticileri yer aldı.


Anıtkabir ziyaretinde mozoleye çelenk bırakan Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, saygı duruşunun ardından Anıtkabir Anı Defterine yazdığı yazıda, “Huzurunuzda söz veririm ki daima devletinin yanında, milletinin emrinde olan Kulübümüz ve camiamız, bundan sonra da daha nice büyük sportif başarıları ile huzurunuzda olacak, belirlemiş olduğunuz kuruluş ilkeleri ile açmış olduğunuz yolda, işaret etmiş olduğunuz istikamete doğru kararlı bir şekilde yürümeye devam edecektir” ifadesini kullandı.

Aziz Yıldırım’ın Anıtkabir Anı Defteri’ne yazdığı yazının tam metni şöyle:



YORUMLAR

  • 0 Yorum