Bogdanovic'ten Harry Potter göndermesi

Fenerbahçe'nin yıldızı Bogdan Bogdanovic, Instagram'dan paylaştığı gönderide Harry Potter filminden bir repliği canlandırdı.

Bogdanovic'ten Harry Potter göndermesi
30 Mayıs 2017 - 17:24

Turkish Airlines EuroLeague'de şampiyonluğa ulaşan Fenerbahçe'de bugün yapılan Ankara ziyareti sırasında otobüste kupayla fotoğraf çektiren Bogdan Bogdanovic, Instagram'dan yaptığı paylaşımda Harry Potter'dan unutulmaz bir repliğe yer verdi. 

"SEÇMEN ŞAPKA SAHNESİ"

Kafasına EuroLeague kupasını ters bir şekilde oturtan ve bu şekilde poz veren Bogdanovic, Harry Potter serisinin ilk bölümü 'Felsefe Taşı'nda filmin ana karakteri Harry Potter'ın hangi takıma gideceğini gösteren sahnede 'Seçmen şapka' tarafından söylenen "Hmmm... Zor, çok zor. Çokça cesaret görüyorum ve temiz bir zihin. Ayrıca fazlaca yetenek. Evet. Ayrıca kendini kanıtlama isteği. Ama nereye koysam seni? 'Slytherin olmasın mı?' Emin misin? Biliyorsun, harika olabilirsin. Her şey kafanın içerisinde ve Slytherin sana muhteşemlik yolunda yardım edecek. Buna şüphe yok. 'Hayır mı?' Peki, eğer eminsen... Emin olsan iyi olur... Gryffindor!" ifadelerine yer vererek 40 dakika içerisinde 20 binden fazla beğeni aldı. 

İKİNCİ HARRY POTTER HİKÂYESİ

Daha önce Galatasaray derbisinde Stephan Lasme'nin darbesiyle alnında yara olan Gigi Datome de ünlü Harry Potter karakterine benzetilmiş ve bu vesileyle Twitter'da hikâyenin yazarı J.K. Rowling ile etkileşim yaşamıştı. İtalyan yıldızın yaşadıkları sosyal medyada gündem olmuştu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum