Fenerbahçe'nin hedefi yine Sunderland'ten

Bu sezon kiraladığı Jeremain Lens’ten olumlu performans alan yeni sezonda da bu oyuncudan yararlanmak isteyen Fenerbahçe, Sunderland’in Tunuslu hücum oyuncusu Wahbi Khazri’yi de gündemine aldı.

Fenerbahçe'nin hedefi yine Sunderland'ten
11 Haziran 2017 - 12:15

Valbuena ve Mehmet Ekici'nin transferini cebine koyan sarı-lacivertliler, yeni sezon için ayrıca hem 10 numara hem de kanatlarda görev yapabilecek başka isimlerin peşinde. 

Listesine son olarak Tunuslu Wahbi Khazri'yi ekleyen Fenerbahçe’nin, Premier Lig'den küme düşen Sunderland'den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Tunuslu yıldızı, kiralamak için girişimlere başladığı öğrenildi.

ORTA VE ŞUTLARI İLE ÜNLÜ

Yapılan görüşmelerde taraflar arasındaki olumlu izlenimler elde edinildiği öğrenildi. Kariyeri boyunca 6 sezon Bastia formasını sırtına geçiren, 2 milyon euro bonservisle Bordeaux'nun yolunu tutan Khazri, son iki sezonunu ise 11.8 milyon euro bonservis karşılığında transfer olduğu İngiliz takımında geçirdi. Sabah’ın haberine göre 26 yaşındaki orta saha ile Haziran 2020'ye kadar sözleşme imzalayan Sunderland, yıldızına iki sezonda 37 kez forma teslim ederken, 22 müsabakada da ilk 11'de görev verdi. 

Uzaktan şutları ve kanat ortaları ile dikkat çeken Tunuslu’nun, zayıf yönü olarak ise pas performansı gösteriliyor. Tunus ve Fransız vatandaşlığı bulunan futbolcu orta sahanın merkezinde ve sağ kanatta da görev yaparken, gerçek mevkisi olarak ise sol kanatta görev yapıyor.

ŞAMPİYONUN KALECİSİ GÜNDEMDE

Kanarya’nın kaleci arayışında ise yeni bir isim gündeme geldi. Daha önce Ospina ile ilgilenen sarı-lacivertlilerin radarına giren son isim Seydou Sy. Sezonu şampiyon tamamlayan Monaco'da 8 maçta forma giyen 1995 doğumlu Senegalli kalecinin kontratının sona erdiği gelen bilgiler arasında. 

Monaco'nun altyapısından yetişen 21 yaşındaki Seydou Sy'nin transferinde bonservis bedeli ödemeyecek olan Fenerbahçeli yöneticiler bu ismin transferine 'geleceğe yatırım' olarak bakıyor.


YORUMLAR

  • 0 Yorum