Fenerbahçe'nin rakibinde yeni dönem

Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi Ludogorets'in yeni teknik direktörü belli oldu.

Fenerbahçe'nin rakibinde yeni dönem
25 Ekim 2023 - 06:02
Fenerbahçe'nin UEFA Avrupa Konferans Ligi'ndeki rakibi Ludogorets'te hoca değişikliği yaşandı. Takımın yeni hocası Georgi Dermendzhiev olurken zorlu maçta takımın başında olacak.

Ludogorets, Konferans Ligi H Grubu’na 4-0’lık Trnava galibiyetiyle harika bir başlangıç yapmıştı. Ancak Nordsjaelland deplasmanındaki 7-1’lik hezimet, teknik direktör Petev için sonun başlangıcı oldu. Bulgar ekibinin yeni hocası Georgi Dermendzhiev olurken zorlu Fenerbahçe maçında takımın başında olacak.

Yeni bir başlangıç istiyorlar

Ludogorets’te beklenen teknik adam değişimi gecikmeli bir şekilde yaşandı. 5 Ekim’de Nordsjaelland yenilgisi sonrası Ivaylo Petev ve ekibi istifa etse de yönetim yola devam kararı almıştı. Milli arada değişim olmadı. Ancak en son ligde Arda beraberliği sonrası hızlı operasyonla Petev gönderildi ve beklendiği gibi Georgi Dermendzhiev göreve getirildi. 68 yaşındaki teknik adam, daha önce görev yaptığı 2 ayrı dönemde 3 şampiyonluk yaşadı. Ayrıca Ludogorets, onun yönetiminde Avrupa’da en iyi dönemlerinden birini geçirdi, 2 kez Şampiyonlar Ligi’nde gruplara kaldı, 1 kez Avrupa Ligi’nde son 32 turunda boy gösterdi. Bulgar basınına göre Dermendzhiev’i Fenerbahçe karşısında çok zorlu bir sınav bekliyor. Yapılan haberlerde, Sarı-Lacivertliler’in bu sezon tüm maçlarını kazandığı ve taraftarı önünde yine favori olduğu vurgulandı. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum