Burak Yılmaz değişime gidiyor

Burak Yılmaz, Galatasaray yenilgisinin ardından oyuncularını Konferans Ligi'ndeki Bodo Glimt maçına hazırlamaya çalışıyor.

Burak Yılmaz değişime gidiyor
25 Ekim 2023 - 05:05
Beşiktaş'ta teknik sorumlu olarak görev yapan Burak Yılmaz, 2-1 sona eren Galatasaray derbisinin ardından takımını hızlı bir şekilde UEFA Konferans Ligi’nde Bodo’yla oynanacak karşılaşmaya hazırlamaya çalışıyor. Derbi mağlubiyetini bir an önce arkalarında bırakmaları gerektiğini söyleyen Yılmaz, bu doğrultuda takımına telkinlerde bulunuyor. Genç hocanın, UEFA Konferans Ligi’nde yarın oynayacakları Bodo karşılaşmasını kazanıp D Grubu’ndaki şanslarını artırmaya odaklanmaları gerektiğini söylediği bildirildi.

Savunmada büyük değişim

Burak Yılmaz’ın, Bodo maçının kadrosunda önemli bir değişikliğe gitmeyi planladığı ifade edildi. Kalede Mert Günok ve Ersin Destanoğlu arasındaki seçimini maç gününe bırakan Burak hoca, sol bekte Bakhtiyor Zaynutdinov’un yerine Artur Masuaku’yu sahaya sürecek.

Stoper ikilisinin Eric Bailly’nin yetişmesi halinde Omar Colley’le beraber bu ikiliden oluşması bekleniyor. Sağ bekte ise kırmızı kart cezalısı Valentin Rosier’in yerine görev Onur Bulut’ta olacak. Orta alan üçlüsü olarak ise; Amir, Salih ve Gedson ya da Chamberlain; ön üçlüde de Rachid Ghezzal, Vincent Aboubakar ile Milot Rashica’nın sahaya çıkması bekleniyor.

Lugano maçıyla sona eriyor

Beşiktaş’ta 17 Aralık’taki seçime kadar teknik sorumlu olarak görev yapacak olan Burak Yılmaz, 10 maçta daha takımın başında olacak. Siyah-Beyazlı kulübün, “Futbol A Takımı Teknik Direktörümüz Şenol Güneş’in görevinden ayrılmasının ardından geçen süreçte Takımımızın Teknik Sorumluluğunu üstlenen Yardımcı Antrenörümüz Burak Yılmaz’ın bugün Başkanımız Ahmet Nur Çebi ile gerçekleştirdiği görüşmenin ardından Olağanüstü Seçimli Genel Kurul’a kadar görevine Futbol A Takımımızın Teknik Sorumlusu olarak devam etmesine karar verilmiştir. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” açıklamasıyla duyurduğu Yılmaz, görevini Lugano maçıyla tamamlayacak, Rize deplasmanında yeni hoca olacak. (Fanatik)

YORUMLAR

  • 0 Yorum