Fenerbahçe'nin tek rakibi Bayern Münih!

Fenerbahçe, ligdeki gol performansıyla Avrupa'ya damgasını vurdu. İstanbulspor'u 5-2 geçen Fenerbahçe'nin tek rakibi Bayern Münih...

Fenerbahçe'nin tek rakibi Bayern Münih!
01 Kasım 2022 - 10:01
Fenerbahçe , UEFA Avrupa Ligi’ndeki başarılı performansını sürdürmek istiyor. B Grubu’nda lider durumda bulunan Sarı-Lacivertliler, son maçta Dinamo Kiev karşısında da hata yapmayarak lider şekilde gruptan çıkmanın peşinde… Fenerbahçe’nin Avrupa Ligi’ndeki başarısı bir yana ligdeki gol performansı da kendisini Avrupa devleriyle yarışır hale getirmiş durumda. Son olarak İstanbulspor’u 5 golle geçen Fenerbahçe, ligdeki gol ortalamasıyla dikkatleri çekmeyi başardı.

Sarı-Lacivertliler bu sezon hücumda tam anlamıyla durdurulamaz bir takım oldu. Fenerbahçe, Süper Lig’de 11 maçta tam 34 kez ağları sarstı yaşadı. Kanarya, tam tam 5 maçta 4 ve üzeri gol attı. Jorge Jesus’un öğrencilerinin ligdeki gol ortalaması 3.09! 

City ve PSG, Fenerbahçe'nin gerisinde kaldı!

Avrupa’nın 5 büyük liginde Sarı-Lacivertliler’in bu performansını geride bırakabilen tek takım Alman devi Bayern Münih oldu. Bayern, Bundesliga’da 12 mücadelede 38 kez fileleri havalandırdı, maç başına 3.16 gol ortalaması yakaladı. İngiltere’de Haaland ve De Bruyne’li Manchester City 3.08, Fransa’da Messi, Mbappe ve Neymar’lı PSG 2.76, İtalya’da Napoli 2.5 ve İspanya’da Real Madrid ile Barcelona ise 2.41 gol ortalaması yakaladı. (Fanatik)
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum