Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Doğuş

Fenerbahçe Kulübü, Doğuş Grubu'yla beklenen sponsorluk anlaşması imzaladı ve basketbol takımının adı artık Fenerbahçe Doğuş oldu.

Fenerbahçe'nin yeni sponsoru Doğuş
30 Haziran 2017 - 12:17 - Güncelleme: 30 Haziran 2017 - 12:34

Sarı-lacivertli kulüp ile Doğuş Grubu bir süredir ortak yürüttüğü sponsorluk anlaşmasını neticelendirdi ve karşılıklı imzalar atıldı. 

Ülker Arena'da yapılan toplantıda Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım, Doğuş Grubu Yönetim Kurulu başkanı Ferit Şahenk ve Fenerbahçe Doğuş başantrenörü Zelijko Obradovic de hazır bulundu. 

“AMAÇ BASKETBOLA HİZMET”

Başkan Aziz Yıldırım, “Doğuş ile Fenerbahçe, iki marka, 3 yıllığına bir araya gelip Türk basketboluna hizmet etmek için anlaşıyor. Ferit bey iyi bir Fenerbahçelidir. Doğuş ailesine teşekkür ediyorum. Doğuş grubuna daha önceki destekleri nedeniyle de teşekkür ederim” şeklinde konuştu. 

“BİZ DE KAPATABİLİRDİK”

“Devletin bir an evvel amatör sporlara el atması lazım” diyen başkan Yıldırım, “Biz şampiyon olduk Avrupa'da, 100 altın vereceklermiş, daha sonra 750 altın yaptılar. 'Bu şekilde olmaz, tepki alırsınız' dedim. 15 milyon euro alınmalı ki, bu başarılar devam etsin. Beşiktaş'ın kendi içinde aldığı karara saygı duymak lazım. Bizde de Fenerbahçe sevdalıları olmasa, biz de benzer kararlar alabilirdik” dedi. 

“BİRLEŞME DEĞİL” 

Doğuş Grubu Başkanı Ferit Şahenk ise heyecan bir gün yaşadığını belirterek, “Benim için heyecan verici bir gün. Sayın başkanımız Aziz Yıldırım'a ve Fenerbahçe camiasına teşekkür etmeyi bir borç biliyorum. Doğuş Grubu olarak basketbola destek vermeye devam ediyorum. Fenerbahçe Basketbol Takımı, Avrupa'nın en büyüğü olarak Türk spor tarihine geçmiştir. Bunun için bir kez daha teşekkür ve tebrik ediyorum. Bundan sonra takımın adı Fenerbahçe Doğuş olacaktır. Bu beraberlik için başta Fenerbahçe başkanı Aziz Yıldırım olmak üzere, antrenörümüz Zelijko Obradovic'e teşekkür ediyorum. Türk sporuna hayırlı olmasını dilerim” diye açıklamalarda bulundu. 

“GERÇEK YERİM BURASI”

Sarı-lacivertlilerin başantrenörü Zelijko Obradovic de söz alarak, “Kendimi bir kez daha bu salonda çok rahat ve güvende hissediyorum. Benim gerçek yerim burası. Bugün çok özel bir gün ve benim tarafımdan söylenecek bir söz yok. Ferit bey ve Doğuş Grubu'nun ne kadar büyük olduğunu biliyoruz. Gelecek sezon için hazır olmalıyız çünkü biz Avrupa şampiyonuyuz, herkes bize karşı ayrı bir motivasyonla oynayacak. Bu yüzden sayın başkan, Ferit bey her şey için teşekkürler. 'Evimize hoş geldin' diyorum” yorumunda bulundu.


YORUMLAR

  • 0 Yorum