Fenerbahçe'nin yeni transferi ilk kez konuştu

Ligde sezonu şampiyon olarak kapatan Fenerbahçe Kadın Voleybol Takımı'nın yeni transferi Azerbaycanlı Polina Rahimova, sarı-lacivertli ekipte forma giyeceği için çok heyecanlı olduğunu açıkladı.

Fenerbahçe'nin yeni transferi ilk kez konuştu
06 Haziran 2017 - 14:57

Voleybol Kadınlar Ligi’nde sezonu şampiyonlukla tamamlayan sarı-lacivertliler kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor.  

Pasör çaprazı Polina Rahimova ile bir yıllık sözleşme imzalanırken, Azerbaycanlı sporcu çok mutlu olduğunu dile getirdi.

“ÇOK BÜYÜK CAMİAYA GELDİM”

Böylesine büyük bir kulüpte oynayacak olmanın mutluluğunu ve heyecanını yaşadığını söyleyen 27 yaşındaki oyuncu, “Bu camianın bir ferdi olduğum için çok heyecanlıyım. Fenerbahçe çok büyük bir kulüp. Bu ailenin bir parçası olmaktan dolayı çok mutluyum. Başarılı olmak ve kupalar kazanmak için elimden gelenin en iyisini yapacağım” diye konuştu.

“EDA SAVAŞÇI BİRİ”

Kendisi adına daha iyi seviyeye gelmek için çalışmaya devam edeceğini aktaran Rahimova, “"Fenerbahçe'nin en iyi takım olduğunu düşünüyorum. Takımla birlikte daha yüksek seviyelere gelmek için çalışacağım. İnşallah kupalar alacağız. Kaptan Eda'yı tanıyorum. Çok savaşçı ruhlu bir oyuncu. Onunla oynayacak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Bahar ve Natalia Pereira'yı da tanıyorum. Şu anda isimlerini hatırlayamasam da diğer oyuncuları da biliyorum” diyerek sözlerini tamamladı. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum