Fenerbahçe-Slavia Prag muhtemel 11'ler

Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu maçında Slavia Prag ile kozlarını paylaşacak. İşte kritik maç öncesinde öne çıkan bilgiler ve takımların son durumları...    

Fenerbahçe-Slavia Prag muhtemel 11'ler
17 Şubat 2022 - 05:30
UEFA Konferans Ligi son 16 play-off turu ilk maçında temsilcimiz Fenerbahçe ile Slavia Prag karşı karşıya gelecek. 

Ülker Stadyumu'nda oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Maurizio Mariani yönetecek. Mücadele saat 20:45'ten itibaren EXXEN'den naklen yayınlanacak.

Muhtemel 11'ler

Fenerbahçe: Altay, Nazım, Kim, Szalai, Ferdi, Ozan, Sosa, Mesut, Osayi-Samuel, Rossi, Valencia

Slavia Prag: Mandous, Holes, Ousou, Sevcik, Hromada, Lingr, Jurasek, Bah, Olayinka, Tecl, Schranz

Giresun'da nefes aldı

Süper Lig'de üs tüste kayıplar yaşayan ve Türkiye Kupası'na da veda eden Fenerbahçe, son lig maçında Giresunspor'u deplasmanda 2-1 mağlup etti ve biraz olsun nefes aldı. Ayrıca Altay Bayındır'ın aylar sonra yeniden kaledeki yerini alması da taraftarların içini rahatlattı. Avrupa Ligi'nde Antwerp, Eintracht Frankfurt ve Olympiakos'un yer aldığı grupta 6 puanla üçüncü sırada tamamlayan sarı-lacivertliler, Avrupa'da yoluna devam edebilmesi için Slavia Prag ile iki maç oynayacak.

Liginde lider ama...

Çekya Ligi'nde 51 puanla liderlik koltuğunda oturan Slavia Prag'ın son dönemde çok formda olduğunu söyleyemeyiz. Ekim, Kasım ve Aralık aylarında puan kaybı bile yaşamayan Prag ekibi, son 3 maçta yalnızca 4 puan alabildi. Slavia Prag, UEFA Konferans Ligi'nde ise Feyenoord, Union Berlin ve Haifa'nın bulunduğu grubunu ikinci sırada bitirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum