Fenerbahçe taraftarı ayağa kalktı

Ziraat Türkiye Kupası’nda takımını tek bilek, tek ses olarak destekleyen Fenerbahçe taraftarı, Bursaspor maçında da takımını yalnız bırakmadı

Fenerbahçe taraftarı ayağa kalktı
11 Şubat 2017 - 08:51

Ziraat Türkiye Kupası’nda takımını tek bilek, tek ses olarak destekleyen Fenerbahçe taraftarı, Bursaspor maçında da takımını yalnız bırakmadı. Farklı farklı taraftar grupları bugün tek bir amaç doğrultusunda hareket edecek.

12 numara, Beşiktaş galibiyetinin ardından Bursaspor karşısında galibiyetle dönüp zorlu 19 günlük maç programında takıma tam destek vermeye kararlı. KAPALI GİŞE Sabah saatlerinde harekete geçen Fenerbahçe taraftarları deniz ve kara yoluyla Bursa’ya ulaştı. Taraftarların stada geldiği otobüslerde büyük güvenlik önlemleri alındı. Maç öncesinde stadyumda güzel atmosferin olduğu gelen bilgiler dâhilinde. Yapı olarak Borussia Dortmund’un maçlarını oynadığı Signal Iduna Arena’ya benzeyen kale arkaları şu andan itibaren dolmuş durumda. Fenerbahçeli taraftarlar, stadyuma ulaştı. Stadyumda biletlere gösterilen yoğun ilgi maçın kapalı gişe oynanacağına gösteriyor. Güvenlik önlemlerinden geçen taraftarlar, stadyumu doldurmaya başladı. Fenerbahçe, Beşiktaş’ın puan kaybetmesinden sonra Bursaspor karşısında galibiyetle ayrılıp, zirve yarışında bende varım demek istiyor. Mücadele 19:00’da başlayacak. beIN Sports 1’den canlı yayınlanacak olan mücadeleyi Halil Umut Meler yönetecek.