Fenerbahçe taraftarının yeni gözdesi Valbuena

Fenerbahçe'nin Fransız yıldızının hırsı ve oyunu taraftarları umutlandırırken Valbuena önemli açıklamalar yaptı.

Fenerbahçe taraftarının yeni gözdesi Valbuena
21 Ağustos 2017 - 10:50

Fenerbahçe Trabzonspor karşısında 2-2 beraberlikle iki puan kaybederken başta Volkan Demirel ve van Persie olmak üzere birçok isim tribünlerden tepki gördü. Sezon başından beri sahada en çok mücadele eden ve sktore etki oyuncu olan Valbuena ise taraftarın yeni gözdesi oldu.

Sarı-lacivertli takımın Fransız yıldızı Valbuena, maç sonu yayıncı kuruluşa yaptığı açıklamada çok üzgün olduklarını söylerken, "Vardar karşısındaki mağlubiyetin ardından evimizdeki ilk karşılaşmayı kazanmak istedik ve kazanmak için de sahaya çıktık. Karşılaşmanın ilk devresinde zorlandık fakat geriye kalan dakikalarda toparlandık. Ancak kazanmak için yeterli olmadı. Müsabakanın son dakikasına kadar mücadelemizi sürdürdük ama yetmedi" dedi.

HATALAR ÇOK FAZLA

Valbuena çok hata yaptıklarını ifade ederen; "Yapılan hataları düzeltmek adına çok daha fazla çalışmak zorundayız. Bizim bu hataları takım halinde değerlendirmemiz gerekiyor. Eğer bir sorumluluk varsa bu hepimizindir. Nasıl gol atarken birlikte atıyorsak aynı şekilde gol yerken de birlikte yiyoruz. Bizim düzeltmemiz gereken hatalarımız var. Şu anda çok fazla yeni oyunculardan kurulu bir takımız. Ancak çalışmalarımıza devam etmek zorundayız. Karşılaşmaları kazanmak için daha fazla çalışmamız gerekiyor" şeklinde açıklamalar yaptı.

Mathieu Valbuena Trabzonspor maçında skoru 2-2'ye getiren golü penaltıdan kaydetmişti.

 

YORUMLAR

  • 0 Yorum