Podolski dava açıyor

Geçtiğimiz sezon ülkemizde Galatasaray forması giyen, ardından Japonya'ya transfer olan Alman forvet Lukas Podolski, ülkesindeki Breitbart adlı gazeteye dava açmaya hazırlanıyor.

Podolski dava açıyor
21 Ağustos 2017 - 21:36

Geçtiğimiz sezon ülkemizde Galatasaray forması giyen ve yaz transfer sezonunun başında Japonya'nın Vissel Kobe takımına imza atan 32 yaşındaki tecrübeli futbolcu Lukas Podolski, ülkesinin "Breitbart" adlı gazetesine dava açmaya hazırlanıyor.

Gazete, sığınmacılarla ilgili hazırladığı haberde Lukas Podolski'nin jet ski üzerinden zafer işareti yaptığı fotoğrafı kullanmıştı. Podolski'nin menajeri de konuyla ilgili olarak "Lukas'ın olaylarla bir ilgisi yok. Avukatlarımız olayı çözmek için uğraşıyor" dediği belirtildi. 

Gazete ise olan bu olayların ardından Podolski'nin fotoğrafını izinsiz kullandığı için oyuncudan özür dilediği bir açıklama yaptı. Açıklamada "Sayın Podolski'nin jet skili fotoğrafları için özür dileriz. Kötü bir duruma düşürmek istememiştik. Podolski, ne sığınmacıdır ne de sığınmacı karşıtıdır" ifadelerine yer verildi.

Haberin içeriğine gelecek olursak, İspanyol polisinin, Fas'tan İspanya'ya 5 bin euro karşılığı jet-ski ile sığınmacı taşıyan bir çeteye vurulan darbe işleniyor. Sığınmacıların nasıl kaçırıldığının anlatıldığı haberde Lukas Podolski'nin jet-ski üzerinde zafer pozu verdiği bir fotoğraf konuluyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum