''Fenerbahçe tarihine saygısızlıktır''

Fenerbahçe'nin gündemini değerlendiren Altan Tanrıkulu, Caner Erkin konusundaki son durumu değerlendirdi ve tecrübeli oyuncunun mutlaka sahada olması gerektiğini dile getirdi.

''Fenerbahçe tarihine saygısızlıktır''
05 Mart 2021 - 12:41
Yazarımız Altan Tanrıkulu, tivibuSPOR ekranlarında Erkut Öztürk'ün sunduğu Spor Gazetesi programında Fenerbahçe'nin gündemiyle ilgili değerlendirmelerde bulunurken, Caner Erkin konusunda dikkat çekici ifadeler kullandı.

Altan Tanrıkulu, Erol Bulut ile yaşadığı problem nedeniyle kadroda yer almayan Caner Erkin'i Fenerbahçe'nin mutlaka kullanması gerektiğini dile getirdi. Tanrıkulu Caner'in Fenerbahçe'nin saha içindeki en önemli isimlerinden biri olduğunu belirtirken, ''Caner'i kadro dışı bırakmak Fenerbahçe tarihine saygısızlıktır. Caner'i kullanacaksın. TFF, Caner'e ceza verse Fenerbahçe camiası ayağa kalkar. Ee sen veriyorsun şimdi!'' ifadelerini kullandı.

Caner Erkin bu sezon sarı-lacivertli forma ile Süper Lig'de çıktığı 23 karşılaşmada 6 gol pası vermişti. 32 yaşındaki tecrübeli oyuncu toplamda yapyığı 7 asistle, Fenerbahçe'de bu sezon en çok gol pası veren oyuncu oldu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum