Fenerbahçe Trabzonspor'a çok yardımcı oldu

Bordo-Mavili takımın efsane yıldızı ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Trabzonsporun gidişatını ve teknik direktör olarak yaşadığı zorlu dönemi anlattı

Fenerbahçe Trabzonspor'a çok yardımcı oldu
02 Ocak 2017 - 09:00

Bordo-Mavili takımın efsane yıldızı ve eski teknik direktörü Hami Mandıralı, Trabzonsporun gidişatını ve teknik direktör olarak yaşadığı zorlu dönemi anlattı.

Trabzonspor'un efsane ismi Hami Mandıralı, çok konuşulacak bir iddiada bulundu. Hürriyet Gazetesi'ne özel röportaj veren Hami Mandıralı, Fenerbahçe'nin Trabzonspor'a çok yardımcı olduğunu söyledi.

Fenerbahçe ve Trabzonspor arasındaki gerilime değinen Mandıralı, "Fenerbahçe camiasının Trabzonspor'a yardımcı olduğunu düşünüyorum. İki kulüp arasında birçok transfer oldu. Fenerbahçe, Burak Yılmaz'ı verdi mesela. İki camia medeni bir şekilde sorunları çözebilir" diye konuştu.

Hami Mandıralı, Karadeniz ekibinin durumunu "İçler acısı" olarak nitelendirerek, "Gol atacak, takımı ileriye taşıyacak oyuncu yok. Trabzonspor bu hoca (Ersun Yanal), bu oyuncularla başarı yakalayamıyor. Beni zamanında yerden yere vuranlar, bu takıma ve hocaya neden bu kadar duyarsız, anlamış değilim" diye konuştu.

Bordo-mavili ekibin transferlerine de değinen genç teknik adam, "Bu kadroyu ben değil, Ersun Yanal kurdu. Hala sol bek arıyorlar ama Mustafa Akbaş ve Zeki Yavru, aslanlar gibi oynuyor. Trabzonspor'un önce orta saha ve forvete oyuncu alması lazım" dedi.

Hami Mandıralı, tribünler hakkında ise, "Bir taraftar grubu eğer parasını verip maça gitmiyorsa o taraftar grubu değildir. Fenerbahçe’de Aziz Yıldırım bunları kesti şimdi her şey tıkır tıkır işliyor" ifadesini kullandı.