Fenerbahçe - Trabzonspor muhtemel 11'ler

Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Fenerbahçe ile Trabzonspor, İstanbul'da karşı karşıya geliyor.

Fenerbahçe - Trabzonspor muhtemel 11'ler
04 Kasım 2023 - 00:01 - Güncelleme: 04 Kasım 2023 - 12:20
Trendyol Süper Lig'de yoluna 10'da 10 yaparak devam eden lider Fenerbahçe, ligin 11. haftasında, sahasında Trabzonspor'u ağırlıyor.

Ülker Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu'nda oynanacak mücadele, 4 Kasım Cumartesi günü, saat 19.00'da başlayacak. beIN Sports'tan canlı olarak yayınlancak kritik mücadeleyi hakem Zorbay Küçük yönetecek.

Fenerbahçe - Trabzonspor muhtemel 11'ler;

Fenerbahçe: Livakovic, Osayi, Samet, Oosterwolde, Ferdi, İsmail, Zajc, Tadic, İrfan Can Kahveci, Szymanski, Dzeko
Trabzonspor: Uğurcan, Mehmet Aydın, Baniya, Denswill, Eren Elmalı, Mendy, Berat, Fountas, Visca, Abdülkadir, Onuachu

Fenerbahçe'de sakatlıklar can sıkıyor

Evinde Trabzonspor'u ağırlayacak olan Fenerbahçe'de özellikle savunma hattında yaşanan sakatlıklar can sıkıyor. Ameliyat olan Serdar Aziz'in ardından Becao ve Dijku'nun da sakatlık yaşaması teknik direktör İsmail Kartal'ı sıkıntıya soktu. Tecrübeli hocanın savunma tandeminde Samet Akaydın ve Jayden Oosterwolde'yi tercih etmesi bekleniyor.

Sarı-lacivertliler'deki bir diğer eksik ise takımın vazgeçilmezi olan Fred. Yaklaşık 3 hafta sahalardan uzak kalması beklenen Brezilyalı yıldız, Trabzonspor'a karşı forma giyemeyecek.

Trabzonspor'da iki önemli eksik

Fenerbahçe gibi Trabzonspor'da da karşılaşma öncesi önemli eksiklikler bulunuyor. Takımın yıldızları Bakasetas ve Trezeguet'in zorlu mücadelede forma giyme ihtimallerinin düşük olduğu belirtiliyor. Ancak yine de bu iki oyuncunun durumu maç saatinde netlik kazanacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum