Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasının açılış maçında taraftarı önünde Kasımpaşa'yı konuk edecek.

Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler
03 Kasım 2023 - 02:20 - Güncelleme: 03 Kasım 2023 - 02:24
Galatasaray, Trendyol Süper Lig'in 11. haftasında Rams Park'ta Kasımpaşa ile karşı karşıya gelecek. Trendyol Süper Lig'de 9 maçlık galibiyet serisi yakalayan Galatasaray'ın Kasımpaşa ile oynayacağı karşılaşma 3 Kasım Cuma akşamı 20:00'de başlayacak. Galatasaray - Kasımpaşa maçı beIN SPORTS ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. 

Kritik karşılaşmayı hakem Arda Kardeşler yönetecek. Kardeşler'in yardımcılıklarını Mehmet Emin Tuğral, Deniz Caner Özaral ve Burak Şeker yapacak.

Galatasaray - Kasımpaşa muhtemel 11'ler

Galatasaray:
Fernando Muslera, Sacha Boey, Victor Nelsson, Davinson Sanchez, Abdülkerim Bardakçı, Torreira, Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Wilfried Zaha, Dries Mertens, Mauro Icardi (Barış Alper)
Kasımpaşa: Gianniotis; Winck, Omeruo, Sadık, Duhan; Gökhan, Aytaç, Hajradinovic; Gomis, Mamadou Fall, Ngoy

Bayern öncesi seriyi sürdürmek istiyor

Galatasaray, hafta arasında UEFA Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Bayern Münih maçı öncesi Kasımpaşa karşısında başarılı performansını sürdürmek istiyor. Okan Buruk'un öğrencileri sahadan 3 puanla ayrılmaları halinde Trendyol Süper Lig'deki galibiyet serisini 10 maça çıkarmayı başaracak.

Gözler yine Mauro Icardi'de

Sarı-krımızılı takımın Kasımpaşa karşısında da en büyük kozu yine Mauro Icardi olacak. Geçen sezondan bu yana Galatasaray formasıyla çok başarılı işlere imza atan Icardi, bu sezon ligde 10 gole imza atmayı başardı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum