Fenerbahçe transfer yarışına hazır!

Galatasaray'ın bir süredir gündeminde olan Mert Hakan Yandaş için, Fenerbahçe'den de sürpriz bir teklif girdi! Transfer yarışı kızıştı.

Fenerbahçe transfer yarışına hazır!
27 Mayıs 2020 - 08:48 - Güncelleme: 27 Mayıs 2020 - 10:59

Transfer çalışmalarına şimdiden başlayan Fenerbahçe, Galatasaray'ın bir süredir ilgilendiği Sivasspor forması giyen ve performansıyla dikkat çeken oyuncu Mert Hakan Yandaş için transfer yarışına girmeye karar verdi.

Fenerbahçe'nin Mert Hakan hamlesi

Geçen sezon Vedat Muriç için Galatasaray ile çekişen sarı-lacivertliler Mert Hakan için de benzer bir yarışa giriyor. Galatasaray'a çok yakın olduğu düşünülen Mert Hakan Yandaş için Fenerbahçe 4 yıllığına 8 milyon euroyu gözden çıkardı.

Takvim'de yer alan habere göre Fenerbahçe Mert Hakan'a 1,8 milyon euro maaş, 4 yıllık sözleşme ve 800 bin euro imza parası teklif etti. Teklif sonrası daha önce Galatasaray ile görüşen oyuncunun kafasının karıştığı öğrenildi.

''Bir kariyer planlaması yapacağız''

Geçtiğimiz günlerde BeIN Sports'a konuşan Mert Hakan Yandaş, hakkında çıkan transfer iddiaları ile ilgili şu ifadeleri kullanmıştı;

"Sorulunca transfer, net cevap veriyoruz. Bizim şu anda bir hedefimiz var. Sivas şehrinin ve camianın bizden beklentisi var. Konuşmadığımız şeyler çıkınca üzülüyoruz, Sivas'a mahçup oluyoruz. Onlar da bize sitem ediyorlar. İnşallah şampiyon olarak Şampiyonlar Ligi'ne katılırız. Sonra kariyer planlamamızı yapacağız tabii ki, bakacağız ve bizim için en hayırlısı neyse, onu yapacağız. Ben Emre'ye de kefilim, o da son saniyeye kadar mücadele edecek."

YORUMLAR

  • 0 Yorum