Fenerbahçe transferi açıkladı! 4 yıllık

Fenerbahçe, beklenen transferi açıkladı! Fenerbahçe, uzun süredir gündeminde olan Mert Hakan Yandaş'ın transferini açıkladı.

Fenerbahçe transferi açıkladı! 4 yıllık
06 Ağustos 2020 - 14:34 - Güncelleme: 06 Ağustos 2020 - 15:23
Fenerbahçe, Mert Hakan Yandaş transferini açıkladı. Fenerbahçe, Süper Lig ekiplerinden Sivasspor'dan ayrılan ve uzun süredir gündemde olan Mert Hakan Yandaş'ın transferini açıkladı. 

Fenerbahçe'nin Mert Hakan Yandaş'ı açıkladığı transfer duyurusunda 'Fenerbahçe bir oyuncuya talip olursa o oyuncu mutlaka çubuklu formayı giyecektir' ifadeleri kullanıldı.

Mert Hakan Yandaş ile Fenerbahçe'nin 4 yıllık anlaşmaya varıldığı belirtildi.

'Dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim'

Mert Hakan Yandaş, Fenerbahçe'ye transferiyle ilgili kısa bir değerlendirme yaparken 'Bu süreçte konuşulanların arkasında duran tek kulüp Fenerbahçe oldu. Başkanımıza ve Emre ağabeye çok çok teşekkür ederim. Benimle bu süreçte her gün görüştü. Onun benim hakkımdaki düşünceleri Fenerbahçe'yi tercih etmemde büyük rol oynadı. Ben bana verilen sözlerin arkasında duran dürüst ve ahlaklı bir kulübe geldim' ifadelerini kullandı.

İşte Fenerbahçe'nin Mert Hakan Yandaş açıklaması;

'Kulübümüz, Sivasspor ile sözleşmesi sona eren 1994 doğumlu futbolcu Mert Hakan Yandaş ile 4 yıllığına anlaşmıştır.
 
Çubuklu formamızı giyecek Mert Hakan’a büyük ailemize hoş geldin diyor; kendisine camiamızın limit tanımaz sevgisi ve desteğiyle formamız altında nice zaferler diliyoruz.'
 

Mert Hakan Yandaş kimdir?

19 Ağustos 1994 tarihinde Bursa Osmangazi'de dünyaya gelen Mert Hakan Yandaş, Profesyonel kariyerine 2012 yılında Yeşil Bursa kulübünde başladı. Daha sonra sırasıyla Altınordu, Tirespor 1922, Menemen Belediyespor, Sivasspor kulüplerinde oynadı. Orta saha ve ihtiyaç halinde sağ kanat mevkisinde de forma giyebilen Mert Hakan Yandaş, 1,74 boyunda ve sağ ayağına hakimdir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum