Fenerbahçe uzatmalarda şok oldu: 2-2

Ersuna Yanal'ın teknik direktörlüğünde ilk maçına çıkan sarı-lacivertli ekip, kendi evinde ve dolu tribünler önünde ilk yarı rakibinden çok üstün bir futbol sergiledi. Ancak ikinci yarı roller değişti ve BB Erzurumspor eşitliği sağladı.

Fenerbahçe uzatmalarda şok oldu: 2-2
17 Aralık 2018 - 23:41

Spor Toto Süper Lig'de 16. Hafta'nın kapanış maçında Fenerbahçe BB Erzurumspor ile 2-2 berabere kaldı.

Ersun Yanal'ın teknik direktörlüğünde ilk maçına çıkan sarı-lacivertli ekip, kendi evinde ve dolu tribünler önünde ilk yarı rakibinden çok üstün bir futbol sergiledi.

18. dakikada Isla'nın ortasında Ayew'in kafa vuruşuyla 1-0 öne geçen Fenerbahçe, 27. dakikada Martin Skrtel'in kornerden gelen topa yaptığı kafa vuruşuyla farkı ikiye çıkarttı ve ilk yarı bu sonuçla sona erdi.

İkinci yarıya konuk BB Erzurumspor iki oyuncu birden değiştirerek başladı ve 46. dakikada Emrah Başsan ile farkı bire indirdi: 2-1

Karşılaşmanın ilerleyen dakikalarında Fenerbahçe geriye çekilirken BB erzurumspor oyunun kontrolünü eline aldı. Ancak sarı-lacivertli takım önemli akınlar geliştirse de Slimani ve Eljif ile bunlardan yararlanamadı.

90+2'de Fenerbahçe ceza alanı içinde uzaklaştırılamayan topa Lennart Thy vurdu, Harun'u geçen top uzak direkten ağlara gitti: 2-2

Mücadele bu skorla sona ererken Fenerbahçeli taraftarlar özellikle Benzia ve Slimani'ye büyük tepki gösterdiler.


YORUMLAR

  • 0 Yorum