Fenerbahçe Visca'yı istedi

Jeremain Lens ile anlaşma olasılığının düşük olması nedeniyle Süper Lig’e yönelen sarı-lacivertliler aradığı sağ kanat için Medipol Başakşehir’in Bosnalı oyuncusu Edin Visca’da karar kıldı.

Fenerbahçe Visca'yı istedi
23 Haziran 2017 - 09:34

Transfer çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren ve şimdiden üç resmi imza attırarak, üç büyükler arasında en hızlı ekip olan Fenerbahçe’de Süper Lig’den sürpriz bir isim gündeme geldi. Sarı-lacivertliler, Medipol Başakşehir’de 2011 yılından bu yana forma giyen sağ kanat oyuncusu Edin Visca için transfer teklifinde bulunmaya hazırlanıyor.

Hürriyet gazetesinde Ahmet Ercanlar imzasıyla çıkan habere göre, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Jeremain Lens için son teklifini yapan Fenerbahçe, Hollandalı oyuncuyla anlaşamama olasılığına karşı, Süper Lig’e yöneldi.

TRANSFER ÇOK YAKIN

Daha önce Oyuncu İzleme Komitesi’nin olumlu rapor verdiği ve teknik direktör Aykut Kocaman’ın da onayından geçen Edin Visca için Medipol Başakşehir ile görüşmelere başlayan Fenerbahçe yönetimi, transferi gerçekleştirmeye yakın.

Kulübü ile 2019-2020 sezonunun sonuna kadar sözleşmesi bulunan Edin Visca için Medipol Başakşehir’le anlaşma sağlanması halinde Fenerbahçe Bosna Hersekli futbolcu ile temasa geçecek. Öncelikle Visca’yı bonservisi ile birlikte almayı planlayan sarı-lacivertliler, Başakşehir’in çok yüksek bir rakam istemesi durumunda kiralama formülünü gündeme getirecek.

VİSCA SİNYALİNİ VERMİŞTİ

Edin Visca, geçtiğimiz günlerde Süper Lig’in yayıncı kuruluşu beIN Sports’a verdiği röportajda, “Başakşehir’de harika günler geçirmiş olsam da hayatımda ve kariyerimde yenilik için zamanın geldiğini düşünüyorum. Türkiye’nin en büyük takımlarına transfer olmaya asla itiraz etmem” ifadelerini kullanmıştı.

27 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Medipol Başakşehir’de geçen sezon 43 resmi maçta forma giyerken 10 gol atıp 10 asist yapmıştı.


YORUMLAR

  • 0 Yorum