Pepe Beşiktaş'a çok yakın

Siyah-beyazlılar, 30 Haziran’da Real Madrid ile sözleşmesi bitecek olan Portekizli yıldızla anlaşmak üzere. Beşiktaş Kulübü’nün yetkilendirdiği menajer Ahmet Bulut, görüşmeler için gittiği Lizbon’da, “Dev kulüpler peşinde ama, Beşiktaş transfere yakın” dedi.

Pepe Beşiktaş'a çok yakın
23 Haziran 2017 - 09:56

La Liga ekibi Real Madrid’de aralıksız 11 yıldır forma giyen ve sözleşmesi 30 Haziran’da bitecek olan Portekizli stoper Pepe’nin Beşiktaş’a gelmek üzere olduğu iddia edildi.

Ay sonu itibarıyla bonservisini alarak İspanyol ekibinden ayrılacak olan 34 yaşındaki savunma oyuncusu, Avrupa’nın birçok kulübünden transfer teklifleri almıştı. Gelecek sezon özellikle stoper mevkiinde garanti oynayacak en az iki futbolcu almayı planlayan Beşiktaş da Portekizli yıldızı isteyen kulüpler arasında bulunuyordu.

Beşiktaş yönetiminin Pepe ile görüşmeler yapmak için tam yetki verdiği menajer Ahmet Bulut’tan müjdeli haber geldi. Portekiz’in başkenti Lizbon’a giden Ahmet Bulut, Bip Spor’a yaptığı açıklamada, “Evet şu anda Lizbon’da Pepe için masadayım. Dev kulüpler peşinde ama, Beşiktaş transfere yakın” dedi.

YÖNETCİLER LİZBON’A GİDECEK

Bulut, geçen sezon da Beşiktaş’ın başarılı sol kanat oyuncusu Adriano’nun Barcelona’dan transferinde önemli rol oynamıştı. Ahmet Bulut’tan gelen haber üzerine Beşiktaş’ta transferden sorumlu yöneticilerin de bugün Lizbon’a giderek Portekizli yıldızın temsilcileri ile masaya oturması bekleniyor.

Pepe şu anda, Rusya’da devam eden 2017 FIFA Konfederasyonlar Kupası maçları için, Beşiktaş’ın yıldızı Ricardo Quaresma ile birlikte Portekiz Milli Takımı’nda bulunuyor. Portekizli futbolcu, milli takımının turnuvada oynadığı Meksika ve Rusya maçlarında ilk 11’de forma giydi. Portekiz, ilk maçta Meksika ile 2-2 berabere kalırken, ev sahibi Rusya’yı 1-0 yenmişti.


YORUMLAR

  • 0 Yorum