Fenerbahçe yarın iki transferi açıklayacak

Transfer çalışmalarını dört koldan yürüten Fenerbahçe, Monaco forması giyen Nabil Dirar ve Malagalı Carlos Kameni'yi pazartesi günü açıklayacak.

Fenerbahçe yarın iki transferi açıklayacak
11 Haziran 2017 - 15:07 - Güncelleme: 11 Haziran 2017 - 15:17

Gelecek sezonda Aykut Kocaman'ın başa geçmesi beklenen Fenerbahçe'de en önemli transfer hedeflerinden Nabil Dirar'da işlem tamam. Ayrıca David Ospina transferinde beklediğini bulamayan Sarı-Lacivertliler, Malaga'nın tecrübeli eldiveni Carlos Kameni'yi de bitirdi. 

DIRAR VE KAMENI PAZARTESİ AÇIKLANIYOR

beIN SPORTS'un haberine göre iki önemli oyuncunun transferini tamamlayan Sarı-Lacivertliler, pazartesi günü Dirar ve Kameni'ye açıklayacak. 

KOCAMAN'IN İSTEKLERİNDEN

Kanarya'nın uzun süredir kadrosuna dahil etmek için uğraştığı Nabil Dirar için Monaco ile anlaşılırken oyuncu da ikna edildi. Aykut Kocaman'ın önemli hedeflerinden biri olan Faslı oyuncu, geçtiğimiz sezon Fransız ekibin formasıyla 33 maça çıkarken 1 gol atıp 4 de asist yaptı.

OSPINA OLMADI KAMENI GELİYOR

Uzun süre transfer görüşmeleri yürüttüğü David Ospina transferinden sonuç alamayan Sarı-Lacivertliler, Malaga'nın tecrübeli kalecisi Carlos Kameni ile el sıkıştı. Bu sezon İspanyol ekibinde 35 mücadeleye çıkan Kamerunlu, 8 maçta kalesini gole kapatırken 27 karşılaşmada 48 gol yedi. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum