Beşiktaş uçağına 3. yıldız eklendi

Beşiktaşlı futbolcuları yurt içi ve yurt dışı deplasmanlara taşıyan Türk Hava Yolları uçağı yeniden boyanarak siyah-beyazlıların kazandığı üçüncü yıldızı da aldı.

Beşiktaş uçağına 3. yıldız eklendi
11 Haziran 2017 - 15:05

Spor Toto Süper Lig’de 2016-2017 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan ve 15. şampiyonluğuna ulaşarak 3. yıldızı takan Beşiktaş’ı deplasmanlara taşıyan uçak da üç yıldızlı yeni görüntüsüne kavuştu.

Beşiktaş Kulübü’nün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, “Beşiktaşımızın şampiyonluğunu ilan etmesinin hemen ardından yeniden boyanan Türk Hava Yolları uçağına üçüncü yıldız eklendi.

KUPA, TÜRKİYE TURUNDA

Napoli ile oynanan Şampiyonlar Ligi grup maçından itibaren yurt içi ve yurt dışı deplasman maçlarına siyah-beyaz renkler ve logosuyla donatılan uçağıyla giden Beşiktaşımız artık 3 yıldızlı uçağı ile uçacak” ifadeleri kullanıldı.

Bu arada Beşiktaş yönetimi, şampiyonluk kupasının taraftarlarla buluşmasını sağlamak amacıyla yarından itibaren her gün farklı bir lokasyonda Kartal Yuvası mağazalarında sergileneceğini açıkladı. Kupa turunun yarın (12 Haziran pazartesi) Edirne ile başlayacağı belirtildi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum