Fenerbahçe'ye bir başka Niang

Fenerbahçe, Milan’ın kiralamaya sıcak baktığı M’baye Niang için temasa geçti. Sarı-lacivertliler, Niang’ın menajeriyle Fransa’da ilk temasları kurdu.

Fenerbahçe'ye bir başka Niang
30 Mayıs 2017 - 09:46 - Güncelleme: 30 Mayıs 2017 - 09:57

Sarı-lacivertliler gelecek sezonda iddialı bir kadro oluşturup Süper Lig’de ve Avrupa’da ses getirmek istiyor. Bu doğrultuda seçimlerinde ince eleyip sık dokuyan Fenerbahçe, maliyeti en aza indirgemenin peşinde.

FFP kıskacında kiralık veya bonservisi elinde olan oyunculara yönelen Fenerbahçe, Milan’ın gezgin forveti M’baye Niang’ı gündemine aldı. 2012’de 17 yaşında Milan’la dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu daha sonrasında Montpellier, Genoa ve Watford’a kiralandı.

SICAK TEMAS

Hakları Milan’da olan oyuncu için Fenerbahçe ilk temaslarınıgerçekleştirdi. Chelsea’deki Batshuayi için tüm imkanlarını zorlayan Fenerbahçe, Niang için menajerler vasıtasıyla bir görüşme gerçekleştirdi. Milan’ın kiralamaya sıcak baktığı oyuncusu Niang için kararı oyuncunun kendisine bıraktı.

İlk görüşme Fransa’da gerçekleşti. Senegal asıllı Fransızforvet için Moussa Sow da temasta. Oyuncunun gelmesi için tavsiyede bulunan Sow, oyuncudan olumlu geri dönüş aldı. Gelecek hafta tarafların bir araya gelerek şartları konuşacağı kaydedildi.



YORUMLAR

  • 0 Yorum