Şenol Güneş'e 3 yıllık yeni sözleşme

Beşiktaş yönetimi, iki sezondur şampiyonluk sevinci yaşatan tecrübeli teknik adamla yeni bir sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. Güneş’in görev süresi uzatılırken, alacağı ücret de 1.5 milyon Euro’dan 2 milyon Euro’ya yükseltilecek.

Şenol Güneş'e 3 yıllık yeni sözleşme
30 Mayıs 2017 - 09:50

Beşiktaş yönetimi teknik direktör Şenol Güneş’le yoluna devam ederken, hem sözleşmeyi uzatıp hem de ücretine zam yapıyor.

Siyah-beyazlı takımın başına 2015-2016 sezonunda geçen ve ilk yılında şampiyonluk yaşayıp bu sezon da bitime 1 hafta kala zaferini ilan eden tecrübeli teknik adam için Beşiktaş yönetimi kolları sıvadı. Beşiktaş’ı arka arkaya iki sezon şampiyon yapan ilk Türk teknik direktör olan Şenol Güneş’le yeniden 2 artı 1 yılık sözleşme imzalanacağı öğrenildi.

Başkan Fikret Orman’ın çok güvendiği ve “Şenol Abi” diyerek hitap ettiği Güneş’in de Beşiktaş yönetiminin teklifine olumlu baktığı, iki taraf arasında yeni sözleşmenin kısa bir süre içinde imzalanacağı, alınan bilgiler arasında.

TRANSFER ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

Beşiktaş’ın başında iki sezondur yıllık 1.5 milyon Euro ücretle çalışan Şenol Güneş’in yeni sözleşme ile birlikte alacağı ücretin 2 milyon Euro’ya çıkarılacağı belirtildi.

Bu arada siyah-beyazlı yönetim, Fikret Orman başkanlığında teknik direktör Şenol Güneş’le birlikte transfer çalışmalarını sürdürüyor. Transferde belirleyici ismin Şenol Güneş olduğu, hem takımdan ayrılacak oyuncular hem de yeni gelecek isimler konusunda tecrübeli hocanın çizdiği rotada gidileceği ifade edildi.
Kaynak: Orhan Yıldırım-Fanatik

YORUMLAR

  • 0 Yorum