''Fenerbahçe'yi karıştırmaya kalkmasınlar!''

Yazarlarımızdan Altan Tanrıkulu, Tivibuspor'da Fenerbahçe'yi değerlendirirken "Derbi zaferi Pereira'nın değil Mesut'un eseri" başlıklı haberi eleştirdi.

''Fenerbahçe'yi karıştırmaya kalkmasınlar!''
25 Kasım 2021 - 09:00
''Derbi üzerinden Fenerbahçe'yi karıştırmaya kalkmasınlar.'' diyen Altan Tanrıkulu, Vitor Pereira ve Mesut Özil hakkında çıkan habere tepki gösterdi. Tivibuspor'da Fenerbahçe'yi değerlendiren Tanrıkulu, derbi galibiyetinin mimarının da Vitor Pereira olduğunun altını çizdi.

Altan Tanrıkulu, galibiyetin mimarının Vitor Pereira olduğunu söylerken ''Mesut, hat-trick yapmadı veya galibiyet golünü atmadı. Beraberlik golünü attı. Bir oyuncuyu överken teknik direktörü ezmeye gerek yok. Derbi üzerinden Fenerbahçe'yi karıştırmaya kalkmasınlar. Mesut iyi oynadı, klas gol attı. Vitor Pereira da Fatih Terim'den daha iyi hamleler yaptı. 10 kişiyken rakibini mağlup etti. Bunda baş mimar Pereira.'' ifadelerini kullandı. 

''Takım olarak iyiysen Pereira'ya yazar''

Vitor Pereira hakkında konuşan Tanrıkulu, ''Abdullah Avcı mı attı Abdülkadir'in golünü? Bir tarafı mimar yapan Sergen Yalçın, Fatih Terim, Abdullah Avcı, Ömer Erdoğan... Fenerbahçe'de çok önemli bir maç kazanıyorsun. Mimarı Pereira değil, Mesut mu? Takım bütünlüğü olarak Fenerbahçe iyiydi. Kazanamayabilirdi, kaydebelirdi. Kazanmasında en önemli faktör takım bütünlüğüydü. Takım olarak iyiysen teknik direktöre yazar.'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum